• Typ 1,5-planshus
  • Boarea 190 m2
  • Nockhöjd 8 m
  • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
  • Bygghöjd 3,8 m
  • Byggarea 147 m2
  • Antal rum 5 sovrum
Se alla planlösningar

Ett 1,5-planshus i vinkel för den stora familjen

Saltstänk är ett vinkelhus som passar perfekt för den stora familjen, som söker ett hus till en mindre tomt.

Från en rymlig entré har du vacker sikt genom hela huset. Vardagsrummet bryter av mot kök och matplats med sitt ryggåstak, som skapar en naturlig och öppen indelning mellan ytorna. På entréplan finns även husets stora sovrum med i toalett och dusch i nära anslutning. En trappa upp når man fyra sovrum och ett badrum, som nås via ett gemensamt allrum.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Modern stil

Från entrén möts du av de vackra och öppna ljusinsläppen som präglar hela bottenplanet. Vardagsrummets ryggåstak bryter av mot köket och i anslutning till matplatsen hittar du husets stora sovrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

Här finns fyra sovrum till – som knyts ihop av ett allrum. På övervåningen skapar taklutningen vackra vinklar, som förstärks av takfönster i två riktningar.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Saltstänk x Modern

I modern stil har huset ljus, stående träpanel med fönster, dörrar och tak i en kontrasterade gråsvart ton. Det här är ett hus för barnfamiljen som vill ha ett stilsäkert och modernt boende.

Huset passar perfekt för barnfamiljen som vill ha ett stilsäkert och modernt boende.
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.