Beställ katalog

Morgondagg

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 6,9 m
  • Byggarea 176 m2
  • Antal rum 3 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett ljust & rymligt 2-planshus från Myresjöhus med fyra sovrum.

Utforska det stilrena 2-planshuset Morgondagg – med öppna ytor och ett kubiskt, nutida utseende.

Från första steget in i Morgondagg välkomnas du av vackra ljusinsläpp och rymd. Detta tack vare den öppna vyn mot det generösa glaspartiet i vardagsrummet och rymden från öppningen i bjälklaget mot övervåningen. På så vis knyts dessa ytor naturligt samman. Kök och vardagsrum ligger avskilt från varandra, men knyts ihop via de generöst glasade ytorna i respektive rum – med siktlinjer sinsemellan för ett vackert samspel. På plan 2 finns den mer privata delen med allrum, badrum och husets fyra sovrum.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Modern stil

Från entrén möts du av ljuset från vardagsrummets öppna fönstersektioner. Och entréplanet knyts ihop med övervåningen via öppningen i bjälklaget. Köket ligger i anslutning till entrén, följt av ett arbetsrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

Här möts du av ett allrum, omgett av husets sovrum och badrum. Stora, öppna fönsterpartier vetter mot husets fram- och baksida. Via badrummet har du även utsikt över övervåningens ena kortsida.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Visningar

EN KÄNSLA AV NUTIDA FUNKIS

De raka linjernas dramatik möter luftighet, öppna ytor och ljus i ett imponerande 2-planshus. Här hittar vi vackra nivåskillnader och asymmetriska fönstersättningar. Det är hög tid att lära känna Morgondagg i modern stil.

UNIKA VINKLAR

Kombinationen av de svarta fasaderna och de varma, teakinspirerade fönstren skapar den nutida funkiskänslan. Trädgårdsvyn, där den lägre huskroppen skjuter ut ifrån den annars sammanhållna byggnadskroppen, bildar en vinkel som är unik för huset.

VACKRA SKUGGOR

Huset har ett pådockat garage, som ramas in med en pergola vid carporten. Här bjuds naturen in, där klätterväxter kan smita upp längs balkarna. Fönsterramen på fasadens entrésida är en modern detalj som skapar skuggeffekter till fasaden och en vacker tredimensionell känsla.

ÖPPENHET OCH LJUS

Vy från entré mot allrum och det uppglasade vardagsrummet visar på den rymd man möter längre in i huset. Det stora öppna allrummet på övervåningen med öppningen i bjälklaget och stora fönsterpartier

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljus och rymd
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

7 300

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energiförbrukning*

(inklusive hushållsel)

13 200

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

5 anledningar till att bygga Smart

Myresjöhus Level One-sortiment består av enkla och riktigt prisvärda hus – och har självklart samma höga kvalitet som alla Myresjöhus har.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.