Beställ katalog

Morgondagg

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 6,9 m
  • Byggarea 176 m2
  • Antal rum 3 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett ljust & rymligt 2-planshus från Myresjöhus med fyra sovrum.

Morgondagg är ett tvåplanshus som karaktäriseras av stilren elegans och ett underbart ljusinsläpp. Njut av en social entrévåning, där köket ändå är ett rum i sin egen rätt, och rum för egentid en trappa upp.

Från första steget in i Morgondagg välkomnas du av vackra ljusinsläpp och en fantastisk känsla av rymd. Detta tack vare den öppna vyn mot det generösa glaspartiet i vardagsrummet och öppningen i bjälklaget upp mot övervåningen, som också hjälper till att binda ihop husets båda våningar till en härlig helhet.

Kök och vardagsrum ligger avskilt från varandra, men knyts ihop via de generöst glasade ytorna i respektive rum – med siktlinjer sinsemellan för ett vackert samspel. Morgondagg är ett hus som släpper in naturen utanför och låter dig njuta av dess konstverk i varje rum. På entrévåningen finns även ett sovrum som fungerar fint som arbetsrum eller gästrum, toalett med dusch och en härligt praktisk tvättstuga med groventré. En trappa upp väntar husets mer privata del med ett ytterst trevligt allrum, ett stort badrum och tre sovrum.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Modern stil

Från entrén möts du av ljuset från vardagsrummets öppna fönstersektioner. Och entréplanet knyts ihop med övervåningen via öppningen i bjälklaget. Köket ligger i anslutning till entrén, följt av ett arbetsrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

Här möts du av ett allrum, omgett av husets sovrum och badrum. Stora, öppna fönsterpartier vetter mot husets fram- och baksida. Via badrummet har du även utsikt över övervåningens ena kortsida.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Visningar

Fredrik Palm Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Morgondagg x Modern

Här ser vi hur de raka linjernas dramatik möter luft, ljus och öppna ytor i ett imponerande 2-planshus med vackra nivåskillnader och asymmetrisk fönstersättning. Kombinationen av svart fasad och varma, teakinspirerade, fönster skapar en nutida funkiskänsla. Trädgårdsvyn, där den lägre huskroppen skjuter ut ifrån den annars sammanhållna byggnadskroppen, bildar en vinkel som är unik för huset. Morgondagg i modern stil har ett pådockat garage, inramat av en pergola vid carporten. Här bjuds naturen in, där klätterväxter kan smita upp längs balkarna. Fönsterramen på fasadens entrésida är en modern detalj som skapar en vacker tredimensionell känsla.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljus och rymd
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

7 300

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

13 200

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Lars Johanson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.