Beställ katalog

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Extra förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service utöver det vanliga. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få, eftersom vi är Nyckelpartner till Nordea.

En trygg affär tillsammans med Nordea

Att bygga hus med Myresjöhus ska vara en trygg affär. Därför väljer vi också våra samarbetspartners med omsorg. När det gäller finansieringen av ditt nya hem samarbetar vi gärna med Nordea.

Nytta för dig som bygger hus med oss

Ett bra samarbete bygger på att man känner varandra väl. Vi på Myresjöhus vet att Nordeas rådgivare kan finansiering av nyproduktion

– och de är i sin tur välbekanta med våra produktionskostnadskalkyler och vårt sätt att jobba. Ett bevis på det är att Nordea valt ut oss till Nyckelpartner, vilket ger dig som bygger ett Myresjöhus möjlighet till extra förmånliga lånevillkor. Vårt samarbete är på alla sätt och vis till nytta för dig som väljer att bygga hus med oss.

Expertis för dig som ska bygga nytt

Att finansiera ett hus du bygger själv är en lite annorlunda process än ett vanligt bolån. Här använder du ett byggnadskreditiv, och där har Nordea en stor fördel. De har nämligen ett team av rådgivare som är experter på just den här typen av finansiering – och som står redo att hjälpa dig var du än bor i landet.

Alltid tillgängliga för dig

Ett argument som kan tyckas vara en självklarhet, men som inte alltid uppfylls i verkligheten... Nordea är däremot tillgängliga på riktigt: när du vill komma i kontakt med dem återkommer de till dig inom 24 timmar.

Amorteringsfrihet och förmånliga villkor

Hos Nordea får du förmånliga villkor på såväl byggnadskreditiv som bolån. Du slipper uppläggningsavgifter – och får dessutom möjlighet att slippa amortera de första fem åren, oavsett belåningsgrad.

Möjlighet till Gröna Bolån

Ett nybyggt hus är ett energieffektivt sådant. Det ger möjlighet till att få rabatt på bolåneräntan med så kallade Gröna Bolån. Din bankkontakt hos Nordea hjälper dig att reda ut om du kan få ett sådant.

Service med det lilla extra

Från omtyckta digitala lösningar till kunnig personal som finns där för dig. Hos Nordea får du professionell rådgivning och all den hjälp du som husbyggare behöver. Från byggnadskreditiv till bolån – från husdröm till verklighet.

Kom i kontakt med Nordea

Boka ett möte med oss på Myresjöhus för att få veta allt om vad Nordea kan hjälpa dig med – eller fråga din säljare som du redan har kontakt med. Vi hjälper dig komma i kontakt med rådgivare på Nordea för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm tillsammans med oss på Myresjöhus.

Eller är du redo att prata byggnadskreditiv direkt? Ta kontakt med Nordea här.

Fortfarande frågor om finansiering?

Boka möte med oss så berättar vi allt!

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.