Beställ katalog
  • Finansiering
  • Medlem

Ja, det lönar sig att bli OBOS-medlem

Som OBOS-medlem får du mängder av fördelar. Förtur, naturligtvis, och extra trygghet vid bostadsaffärer. Men du får också gott om bra rabatter och erbjudanden som gör skillnad i din vardag. Här bjuder vi på några exempel.

Spara pengar på det vardagliga

När du blir OBOS-medlem får du rabatter på allt från hemlarm till försäkringar, däckhotell och cykelservice. Redan där kan det löna sig att bli medlem. Men det finns ännu en stark kandidat bland vardagsförmånerna. Alla behöver ju el, så här kan det löna sig att se över ditt elavtal – för Fortum utlovar inte bara bra elpris, som OBOS-medlem slipper du månadsavgiften i 15 månader om du tecknar avtal med dem. Det motsvarar minst 585 kronor, så om Fortums elavtal passar dig har du redan tjänat in medlemsavgiften där.

Fina rabatter för hemmafixare

Som husägare behöver du aldrig gå sysslolös. Och som OBOS-medlem finns pengar att spara. Kanske vill du bygga altan? Härligt! Om vi då räknar med att du behöver köpa material för 10.000 kronor sparar du en tusenlapp eftersom du får 10% rabatt hos Beijer Byggmaterial. Är det istället målning som står på agendan? Där kommer din medlemsrabatt på 25% hos Nordsjö Idé och Design väl tillpass. Ska du måla vardagsrummet kanske du ”bara” sparar 250 kronor – men om du ska måla hela huset kan du faktiskt spara flera tusen.

Unna er upplevelser

Som nybliven husägare kan det ekonomiska läget kännas lite oklart. Då kliver OBOS medlemsförmåner in och gör en insats för att kunna unna sig det lilla extra. Gillar ni fotboll får ni 25% rabatt på valfri fotbollsmatch i Superettan. Föredrar ni annan slags underhållning kan du njuta av extra bra priser på olika nöjesevent via All Things Live – eller helt unika medlemsupplevelser som OBOS medlemsdag på Gröna Lund där biljettpriset kostar mindre än en tredjedel av ordinarie pris. Är det ett Lisebergsbesök som lockar allra mest? Då kan ni spara många hundralappar på allt-i-ett-biljetterna som både inkluderar entré och fria åk.

Spara pengar på semestern

Är det en solresa som står på önskelistan i sommar? Då kan vi glädja dig med att OBOS-medlemmar får upp till 500 kronor i rabatt per resenär hos Apollo. Föredrar du att hemestra, men vill upptäcka lite friare? Då kan du hyra bil hos Avis med upp till 30% rabatt. Bor bra gör du också, medlemmar får fin rabatt på flera hotellkedjor – till exempel 20% på Best Western Hotels & Resorts. Och vill du kanske ut på tur till vårt grannland Norge? Även där har du gott om medlemsförmåner att dra nytta av – Norge är ju OBOS hemland från början.

Du tjänar snabbt in medlemsavgiften

Så, vad kostar kalaset, kanske du undrar. Inte mycket alls. Att bli OBOS-medlem kostar 500 kronor det första året, varav 300 kr är inträdesavgiften som du bara betalar en gång. Sedan betalar du bara 200 kronor i medlemsavgift per år. Och visst, 500 kronor är pengar det med – men med tanke på alla rabatter du kan utnyttja som OBOS-medlem vågar vi faktiskt påstå att du snabbt tjänar in medlemsavgiften. Sedan kan du dessutom spara pengar på ditt medlemskap.

Se allt du får som OBOS-medlem

Du har ännu fler förmåner att upptäcka. Välkommen in och botanisera!

LÄS MER PÅ OBOS.SE

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer
Peter Isaksson Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.