Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Finansiering

Går det att bygga hus prisvärt med Myresjöhus?

Absolut. Vi har full förståelse för att vad som är prisvärt är högst personligt, och naturligtvis kan du även bygga nästan hur dyrt som helst med oss – men det behöver heller inte alls bli så dyrt som du kanske tror. Här kommer några tips för dig som vill bygga prisvärt.

Veta vad du får för pengarna

Vad du tycker är prisvärt i att bygga hus är förstås helt upp till dig. Men när du ska utvärdera ett erbjudande räcker det dessvärre inte bara att titta på prislappen. Du behöver läsa det finstilta och ta reda vad du egentligen får för pengarna. Vad ingår i affären – och vad kommer att tillkomma? Hos oss på Myresjöhus är vi noga med att ge dig en utförlig produktionskostnadskalkyl. När du bygger hus med oss ska du veta både vad din husdröm kommer att kosta – och vad du får för pengarna.

En utförlig kalkyl hjälper dig att hålla koll på kostnaderna. 

Bygga hus på ett prisvärt sätt

Som du kanske vet börjar varje Myresjöhus sin resa i vår husfabrik. Att bygga på vårt industriella vis är inte bara effektivt och kvalitetssäkert – det gör det också enklare att bygga prisvärt, så länge ditt hus passar in i byggprocessen. Och en sak till: vårt sätt att bygga gör det enklare att hålla tidplanen än när du bygger i lösvirke och är mer beroende av väder och vind. Tid är ju också pengar, som man säger.

Utgångsstandard VS tillval

En annan viktig sak att tänka på när du vill bygga prisvärt är vad som ingår i form av inredning och utrustning – och vad som är tillval. När du väljer ett Myresjöhus behöver du faktiskt inte göra några tillval alls om du inte vill. Redan från start ingår produkter från välkända kvalitetsvarumärken som kök från HTH, fönster från Elitfönster, badrumsinredning från Vedum, värmelösning från NIBE – med mera.

Extra allt kostar extra

Ett bra mantra när du vill bygga prisvärt är just detta: vill du ha extra allt kommer det att kosta extra. För naturligtvis kan du göra mängder av olika tillval, såväl interiört som exteriört. Du kan välja att justera planlösningen, ändra husets utseende – ja, till och med låta våra arkitekter rita ditt hus från grunden. Men smakar det, så kostar det.

Bygg prisvärt, bekvämt och Smart

Visste du att vi har skapat en hel huskollektion för dig som vill bygga prisvärt? Upptäck Smart, en härlig samling genomtänkta husmodeller, designade för att göra steget till ett eget Myresjöhus lite enklare. Samma fina kvalitet, men lite mer färdigpaketerat. Mer prisvärt – men också mer bekvämt.

Vi tar din hemlängtan personligt

En sak som visserligen kan vara ekonomiskt svårvärderad – men samtidigt helt ovärderlig – är vilken hjälp du får under din husresa. Får du svar på dina frågor? Behöver du ta ledigt från jobbet för att projektleda bygget? Hos oss på Myresjöhus kan du bygga tryggt och bekvämt med äkta totalentreprenad, då tar vi hand om hela byggprocessen och du får en egen projektledare med dig på resan. Att vi är ett stort företag med starka ägare i OBOS är en sak, men det är människorna du möter som gör skillnaden. Hos oss får du all hjälp du behöver, och goda råd som hjälper dig att bygga prisvärt. Vi tar din hemlängtan personligt.

Med vår totalentreprenad får du en projektledare som följer dig från start till mål.

Du vet vad som är prisvärt för dig

Definitionen av prisvärt lyder ”mycket kvalitet per krona”, och där vågar vi påstå att ett Myresjöhus håller måttet. Här får du ett arkitektritat hem med kvalitet i varje detalj – och som ger rum för personlig stil och smak. Ett hem med låga driftskostnader, byggt i trä enligt alla konstens regler av en stabil husleverantör med närmare hundra års husbyggarerfarenhet i bagaget. Ett hem som kanske heller inte behöver bli så dyrt som du tror. Låter det prisvärt för dig? Ta kontakt med en av våra kunniga säljare och få reda på dina förutsättningar, resten är upp till dig.

Magnus Hoffner Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.