Utforska våra 1,5-planshus.

Förutom att hus med snedtak ger en unik karaktär är de en smart lösning när detaljplanen inte tillåter 2-planshus. Här kan du bekanta dig med några av Myresjöhus 1,5-planshus, ritade för att rymma både vackra detaljer och funktionella ytor. Maximera din boyta utan att ta mer tomtplats genom att bygga på höjden.

Större boyta med ett 1,5-planshus

En av anledningarna att välja den här typen av hus kan vara detaljplanen. I vissa områden får du inte bygga ett 2-planshus, men den tillåtna bygghöjden ger möjlighet till en övervåning med snedtak. En annan vanlig anledning är att du får mer boyta för hela familjen utan att huset kräver för mycket plats på tomten. På så sätt får du även mer plats till att anlägga en vacker trädgård eller större uteplatser. 

Med ett 1,5-planshus får du även alla fördelarna med att bo i ett tvåvåningshus. Du kan till exempel ha en separat privat familjedel på övervåningen och stora sällskapsytor på entrévåningen. Från fönsterna från övervåningen kommer du även få en helt annan utsikt!

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.