Beställ katalog

Sandsten

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 123 m2
  • Antal rum 3 sovrum

Arkitekt

Anna Lantz Niklasson

Se alla planlösningar

Ett 1,5-planshus med nutida och avskalad stil

Ett inbjudande hus med nära kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. En del av köksinredningen letar sig ut i matsalen i form av ett sideboard, med samma lucka som i köket. Vardagsrummets takhöjd blir extra generös då det är öppet upp till nock. En trappa upp når ljuset även allrummet, via vardagsrummets stora fönster. Härifrån når man husets tre sovrum, badrum och klädkammare.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Modern stil

På undervåningen finns de gemensamma ytorna med en öppen känsla mellan kök, matplats och vardagsrum. I vardagsrummet, med öppet upp till nock, släpps ljuset in från ett effektfullt, asymmetriskt fönster.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp finns tre sovrum, badrum och ett allrum som knyter ihop våningen. Här kan du njuta av ljusinsläpp både från baksidans stora fönster i vardagsrummet och framsidans generösa inglasningar.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Sandsten x Modern

Sandsten i sin moderna stil har stående träpanel i en mörkt grå nyans som förstärker uttrycket av en modern exteriör med ett familjevänligt inre. Husets kaxiga yttre bjuder omedelbart besökaren på ljus, rymd och fint siktdjup direkt innanför entrén.

NYA TOLKNINGAR

Ett vanligt uttryck inom stilen är nya tolkningar av funkisstilen, som var populär i Europa under 1920- och 1930-talet. Där ser man ofta platta tak och ett kubiskt uttryck. Men med laduhus som inspirationskälla är grundformen ofta mer bekant - även om den moderna stilen helt förändrar uttrycket.

ÖPPNA FÖNSTERSEKTIONER

Det asymmetriska i den moderna stilen syns ofta i placeringen av fönster - där det vanligaste är att välja bort spröjs. Resultatet blir stora och rena ytor som släpper in ljuset och förenar ut- och insidan.

DRAMATISK FÄRGSÄTTNING

Stående panel i mörka nyanser är en vanlig ingrediens i den här stilen - och kan med fördel kombineras med ett svart plåttak för en dramatisk, monokrom färg-sättning. Med fönsterramar och dörrar i samma nyans fulländas utseendet.

Träpanelen i en mörkt grå nyans förstärker uttrycket av en modern exteriör.
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Anders Stenborg Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.