Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,4 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlsson

Se alla planlösningar

Generöst hus med förhöjt väggliv och fantastiska fönsterpartier.

Vill du se en stjärna? Se på Karlavagnen: en stjärna bland hus med förhöjt väggliv som bjuder på två våningar av livskvalitet. Stora öppna sällskapsytor, 4 sovrum varav ett på entrévåningen – och rymd och ljus i särklass kännetecknar detta generösa hus.

Genom en rymlig entré med mycket plats för förvaring leds du in i ett fantastiskt samspel mellan kök, vardagsrum och matplats. Från köksdelen har du sikt över allt, inklusive ut mot gatan. Matplatsens härliga takhöjd skapar en imponerande rymd och den generösa fönstersättningen låter hela härligheten bada i ljus. Här finns också en dubbeldörr ut till uteplats och trädgård.

På entrévåningen finns även ett trevligt sovrum med utgång till trädgården, toalett med dusch och tvättstuga med groventré. En trappa upp välkomnas du av ett ljust och trivsamt allrum, ett rymligt badrum och tre fina sovrum. Plus flera klädkammare för smidig förvaring. Även här uppe är ljusinsläppet i toppklass, och väljer du Karlavagnen i modern stil kan du somna med utsikt över stjärnhimlen genom fina takfönster.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Modern stil

Entrén leder in till köket, som samspelar med matplats och vardagsrum. Den rymliga känslan förstärks av stora inglasningar som vetter ut mot trädgården. Intill vardagsrummet finns även ett av husets sovrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp finns ett allrum med effektfull utsikt mot framsidan från moderna inglasningar. Här hittar du tre sovrum till – där det större av sovrummen har vackra inglasningar, som släpper in himlen.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Visningar

Visningshus

Karlavagnen

söndag 16 jun

16:00-17:00

Astrid Fredrikssons väg 14, Falun

Läs mer

Visningshus

Karlavagnen

Tids­bokning

Astrid Fredrikssons väg 14, Falun

Boka tid
Niclas Johansson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Karlavagnen x Modern

En modern tolkning av ett hus med förhöjt väggliv, som även är lämplig i områden där takkupor inte är tillåtna. Den klassiska entréverandan har fått ett mer nutida utseende med fönster ner till golv och ett skyddande taksprång över entrén. En mix av stående och liggande panel färgsatt i stilrena nyanser ger huset karaktär. Vinklade takfönster i stället för takkupor släpper in rymden och stjärnhimlen i övervåningens sovrum och allrum.

De vinklade takfönstren på övervåningen släpper in stjärnorna
Aleksandra Ohlsson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

5 900

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

11 300

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Anders Stenborg Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.