Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,4 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlsson

Se alla planlösningar

Ett rymligt 2-plans hus med stora dramatiska fönsterpartier.

Utforska det stilrena 2-planshuset Karlavagnen – med rymliga och samspelande utrymmen i modern harmoni.

Genom en rymlig entré med mycket plats för förvaring leds man in i ett stort rum där kök, vardagsrum och matplats samspelar. Från köksdelen har du sikt över vardagsrummet, matplatsen och dessutom ut över gatan utanför. I sin moderna stil har Karlavagnen stora, dramatiska fönsterpartier, som släpper in rymden och stjärnorna på övervåningen. Den lantliga stilen bjuder på välkomnande, svensk idyll. Och Ocean Living ger vackra detaljer inspirerade av den amerikanska östkusten.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Modern stil

Entrén leder in till köket, som samspelar med matplats och vardagsrum. Den rymliga känslan förstärks av stora inglasningar som vetter ut mot trädgården. Intill vardagsrummet finns även ett av husets sovrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp finns ett allrum med effektfull utsikt mot framsidan från moderna inglasningar. Här hittar du tre sovrum till – där det större av sovrummen har vackra inglasningar, som släpper in himlen.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Visningar

Karlavagnen x Modern

En modern tolkning av ett hus med förhöjt väggliv. Även lämplig i områden där takkupor inte är tillåtna. Den klassiska entréverandan har fått ett modernt utseende med fönster ner till golv och ett skyddande taksprång ovan entrén. Vinklade takfönster i stället för takkupor släpper in rymden och stjärnorna i övervåningens sovrum och allrum.

De vinklade takfönstren på övervåningen släpper in stjärnorna
Aleksandra Ohlsson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

5 900

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energiförbrukning*

(inklusive hushållsel)

11 300

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

5 anledningar till att bygga Smart

Myresjöhus Level One-sortiment består av enkla och riktigt prisvärda hus – och har självklart samma höga kvalitet som alla Myresjöhus har.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.