Beställ katalog

Smart 166

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 5,9 m
  • Byggarea 97 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6-7 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Härligt smart 2-planshus med generösa ytor

Smart 166 är ett ljust och luftigt tvåplanshus med fina sociala ytor – och många möjligheter. Här kan du få hela fem sovrum. Eller så nöjer du dig med fyra sovrum en trappa upp och får ett ännu större vardagsrum. Valet är ditt.

I Smart 166 möts du direkt av ljuset från den generösa fönstersättningen i vardagsrummet. Entrévåningen stäcker ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett naturligt flöde genom huset. Husets sociala ytor med kök och vardagsrum har en fin öppen planlösning som ändå ger en trivsam rumskänsla. Köket ligger nämligen i vinkel, vilket också bäddar för bra arbetsytor.

Att husets groventré och tvättstuga är placerad nära entré och kök är också en praktisk vardagslyx – liksom att Smart 166 har goda förvaringsmöjligheter. Som standard innehåller entrévåningen även ett sovrum, gästrum eller hemmakontor. Det kan du välja bort till förmån för ett större vardagsrum som tillval. En trappa upp finner vi sedan fyra fina sovrum samlade kring ett mysigt allrum. Här finns också ett fräscht badrum och en praktisk klädkammare.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Modern stil - Entrévåning

Välkommen in i ett trivsamt hem med fina ljusinsläpp. Köket i vinkel kan skryta med bra arbetsytor och flyter sömlöst ihop med den härliga ytan för matplats och vardagsrum. Om du vill kan du välja bort sovrummet här, och få ett ännu större vardagsrum. Se nästa planlösningsalternativ.

Planlösning 2 av 4

Modern stil - Övervåning

Här uppe väntar familjens mer privata sfär. Fyra sovrum, allrum, badrum och en praktisk klädkammare.

Planlösning 3 av 4

Modern stil - Tillval entrévåning

Som tillval kan du välkomnas hem av en fin pergola vid entrén, få ett ännu större vardagsrum med en fin braskamin, och i köket njuta av en generös köksö att samlas kring.

Planlösning 4 av 4

Modern stil - Tillval övervåning

Här uppe väntar familjens mer privata sfär. Fyra sovrum, allrum, badrum och en praktisk klädkammare.

Fler planlösningar

1 av 4

Modern stil - Entrévåning

2 av 4

Modern stil - Övervåning

3 av 4

Modern stil - Tillval entrévåning

4 av 4

Modern stil - Tillval övervåning

Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Smakfullt och stilrent

I modern stil bjuder Smart 166 på en stram och avskalad arkitektur med nätta takfötter, stående funkispanel i en behaglig beige kulör och rena ospröjsade fönsterytor med foder som går ton-i ton med fasaden. Svart tak och svarta detaljer ger ett fint komplement till det mjuka, och förstärker det moderna helhetsintrycket. På entrésidan stoltserar Smart 166 med husseriens typiska pergola som ramar in entrén och skapar en tredimensionell känsla. På baksidan öppnas fasaden upp sig med ett generöst uppglasat parti i vardagsrummet som verkligen binder samman ute och inne.

Alla våra Smart-hus erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Föredrar du lite mer lantlig trivsamhet, eller kanske lite industriell attityd? Ta då en titt på Smart 166 i lantlig stil eller industriell stil.

Trappans centrala placering skapar en fin passage genom huset.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Fredrik Palm Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.