Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Finansiering

Varför välja Myresjöhus?

Vill du ha det lilla och lättskötta eller gott om plats att växa på? Och vilken stil är din stil? Oavsett hur din husdröm ser ut kan du lita på att vi på Myresjöhus har något för dig. Men utseendet är som bekant inte allt, här berättar vi mer om fördelarna med att bygga hus just med oss.

Stor valfrihet

Att bygga hus med Myresjöhus innebär att möjligheterna är många. Men valet är alltid ditt. Du kan välja och vraka bland husmodeller och tillval, du kan anpassa planlösningar och husets gestaltning – ja, du kan till och med ta fram ditt hus helt från grunden tillsammans med våra arkitekter. Om du vill. Annars går det lika fint att välja ett direkt ur katalogen. Alla våra hus är arkitektriade och har en hög standard redan från början.

Eller mer paketerad bekvänlighet

Föredrar du en ännu enklare hemresa? Titta då på våra Smart-hus. Här har vi gjort allt för att göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare – både för dig som husbyggare och för din husbudget – utan att tumma på kvaliteten. Hemligheten ligger dels i att vi kan bygga dem ännu mer effektivt i vår husfabrik, dels i ett lite mer paketerat erbjudande. Att bygga Smart är både bekvämt – och prisvärt.

Kvalitet in i minsta detalj

Ett Myresjöhus byggs för att hålla i generationer, och så har det varit i generationer. Faktum är att vårt allra första hus som byggdes 1927 fortfarande står kvar. Naturligtvis har det hänt en hel del med byggprocessen sedan dess, till exempel är dagens hus mycket mer energieffektiva med låga driftskostnader som följd. Men vår filosofi är fortfarande densamma. Vi bygger hus med kvalitet in i minsta detalj. Från arkitektens design och materialen vi väljer, via sättet vi bygger på, all vår kunskap och erfarenhet – till att husen utrustas med produkter från välkända leverantörer. Alla Myresjöhus som byggs med totalentreprenad omfattas också av vår Nollfelsvision: målsättningen att huset ska vara helt felfritt på slutbesiktningen.

Tryggt med totalentreprenad

En annan fördel med att bygga hus med oss är just vår välkända totalentreprenad. Den enklaste och mest bekväma vägen till ett nyckelfärdigt hus innebär att du skriver ett enda kontrakt med oss – och vi tar hand om allt som har med bygget av ditt hus att göra. Du kan istället fokusera på roligare saker, som att planera inredning och trädgård. När du väljer vår totalentreprenad ingår förstås alla garantier, försäkringar och besiktningar som säkerställer att ditt nya hem är byggt enligt alla konstens regler. Men du får också extra trygghet i form av din egen projektledare.

Fast pris och förmånlig finansiering

Hos oss bygger du dessutom med fast pris. Det är en stor fördel för dig och din husbudget – men fast pris brukar också uppskattas av banken. Vi på Myresjöhus samarbetar gärna med Nordea, och eftersom vi är Nyckelpartner till dem får du som bygger hus med oss möjlighet till extra förmånliga villkor.

Fler trygga fördelar

När du väljer att bygga ett Myresjöhus får du inte bara tryggheten i vår långa erfarenhet på köpet. Du får också en extra trygghet i att vi är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Storleken har trots allt en betydelse, inte minst i osäkra tider. Du kan också bli OBOS-medlem och få mängder av förmåner, från förtur till att köpa tomt eller hus till fina rabatter och erbjudanden på både nyttigheter och nöjen – men du får även möjlighet till extra ekonomisk trygghet om din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

Par som ska välja hustillverkare

Goda råd från start till mål

Fina, välbyggda hus i all ära – men den personliga kontakten är också oerhört viktig. Hos oss får du den hjälp du behöver under hela husresans gång. Våra kunniga säljare guidar dig genom hela processen, och finns där för att svara på alla dina frågor. Och hos vår samarbetspartner Nordea är goda råd kring det ekonomiska i husbyggartillvaron aldrig dyra. När du bygger hus med Myresjöhus ska husdrömmen inte behöva vänta.

Helen Hedlund Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.