Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Finansiering

Husdrömmen lever hos Myresjöhus

Funderar du på om det verkligen är läge att bygga hus just nu? I oroliga tider tar allt för många husdrömmar slut innan de ens har börjat, men hos oss på Myresjöhus lever husdrömmen i allra högsta grad. Låt oss berätta varför.

Vi har varit med förr

Krig och kris, inflation, höjda räntor och stigande priser på det mesta. Visst hade livet kunnat se ljusare ut, inte minst eftersom det var så länge sedan vi upplevde något liknande. För dig som tillhör en yngre generation kanske det till och med är första gången du är med om det. Men vi på Myresjöhus har varit med förr. Genom vår snart 100-åriga historia har vi tagit oss igenom både världskrig och ekonomiska kriser, och vi har inga planer på att ge upp den här gången heller. Vi jobbar på, och gör vad som krävs för att hålla husdrömmen levande. I alla tider.

Storlek bygger trygghet

I en orolig värld finns det en stor trygghet i att vara en stor aktör, både för oss som företag och för dig som väljer att bygga hus med oss. För när ekonomin blir skakig är det oftast de mindre företagen som drabbas först. Här har vi på Myresjöhus länge haft en fördel, men idag väger den tyngre än någonsin förut, eftersom vi nu är en del av OBOS – en av Nordens största bostadsutvecklare.

Fördelar du bara får hos oss

Att bygga hus med Myresjöhus är alltid en trygg affär. Du bygger med fast pris, och i vår totalentreprenad ingår alla garantier, försäkringar och besiktningar som du och ditt hus behöver.

Till exempel omfattas ditt hus då av Nollfelsvisionen, vår målsättning att varje hus ska vara fullständigt felfritt vid slutbesiktningen. Med vår totalentreprenad får du också en egen projektledare som både styr upp bygget, och ser till att du får all information du behöver under resans gång. Att vi är en del av OBOS gör också att du kan bli OBOS-medlem och få fina förmåner, till exempel möjlighet till ekonomisk hjälp ifall din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Ett medlemskap är en trygg investering på några hundralappar som verkligen kan löna sig i längden.

Så håller vi husdrömmen levande

Redan när vi startade 1927 var målsättningen hög. Vi skulle skapa hus av god arkitektur med väl genomtänkta planlösningar, liksom ett fungerande byggsystem med bärkraftiga, stabila och hållbara konstruktioner. Kvalitet in i minsta detalj, så prisvärt som möjligt. Och vi kan inte säga annat än att det har fungerat, såväl i goda tider som i tider som dessa. Därför fortsätter vi att bygga vidare på vår grundidé för framtiden, med förfinad teknik och attraktiv design skapar vi hus som folk vill ha. Hela tiden med din trygghet i fokus. Så håller vi husdrömmen levande.

Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.