Beställ katalog

Klara, färdiga, paus!

Det är något visst med att börja närma sig det. Att köra in på vägen till fritidshuset och lämna vardagen bakom dig. Den kommer att finnas kvar där när du kommer hem, men just nu är det bara den här stunden som räknas. Välkommen till din paus!

Youtube video preview

Lata dagar eller fart i backen.

Att alla kan behöva en paus ibland är vi nog alla överens om. Men hur den ser ut är en annan femma. Vad väljer du – en plats i solen där du hör vågskvalpet eller att ta dig ner för den brantaste backe du kan hitta? Oavsett om det är knastrande snö, sand eller solvarmt gräs du helst känner under fötterna så är det här din stund. Det är din paus. 

Hus för alla slags lediga stunder.

Livet ska få vara enkelt när man är ledig. Våra fritidshus är skapade för att vara funktionella och för att du ska kunna göra det mesta av alla ytor. Dessutom ska du välja hus efter var du helst tar dina pauser: bland klipporna på kusten, omgiven av skog och natur eller så nära skidbacken som möjligt. 

Passande förmåner

Medlemskap perfekt för fritidshusägare

Som OBOS-medlem kan du ta del av exklusiva erbjudanden på bland annat försäkringar, nöjesparker, färg och tapet, biluthyrning, hotell och mycket annat som förhöjer dina pauser och tiden i ditt fritidshus. 

Läs mer!

Fler möjligheter för dig som vill bygga fritidshus

Vill du veta mer om skillnaden mellan vårt standardsortiment och våra nya fritidshus? Ta reda på hur du kan bygga ett hus utifrån dina behov – där du kan få ut så mycket av varje paus.

Hitta rätt lösning för dig!

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.