• Typ Fritidshus
  • Boarea 63 m2
  • Nockhöjd 4,9 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3 m
  • Byggarea 100 m2
  • Antal rum 2 sovrum
Se alla planlösningar

Ett fritidshus skapat för att släppa in ljuset.

Glimma x Fjäll är platsen du längtar tillbaka till efter stunderna i backen.

Huset är uppdelat i zoner där entrén ligger som en central del. Så fort du öppnar dörren slås du av ljuset från takfönstret på loftet. Och ryggåstaket adderar till en härlig känsla av rymd. I den första zonen finner man sovrummen och badrum. I den andra finns det gemensamma rummet med kök och vardagsrum, som har en öppen planlösning. Loftet binder samman entré och vardagsrum/kök och skapar möjlighet till många sovplatser på liten yta.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Planlösning

Planlösning 2 av 4

Planlösning tillval

Planlösning 3 av 4

Planlösning 4 av 4

Fler planlösningar

1 av 4

Planlösning

2 av 4

Planlösning tillval

3 av 4

4 av 4

Nutida känsla med vackra kontraster.

Du öppnar persiennen och ser det glimma i snön utanför fönstret. Tevattnet kokar och resten av familjen är redan på väg mot backen. Du tar en stund till att stretcha långsamt efter gårdagens åk. Här kan du njuta av din alldeles egen paus.

Släpp in ljuset

Det branta sadeltaket med nätta takfötter förstärker husets ladukänsla. Med härliga, småspröjsade fönsterpartier och en helglasad altandörr kan du ta vara på varje solstråle.

Gör det mesta av huset

Med möjligheten att välja till en förlängning av taket kan du bilda en inbäddad uteplats. Så att du efter en tur i backen eller en vandring i bergen kan tända en eldkorg ute och njuta av den härliga luften.

Ta vara på vyer

Husets entréfasad bryts av med den integrerade sittbänken där du har möjlighet att slå dig ner för att ta av eller på pjäxorna – och kanske bara ta in de snöiga vyerna runt om.

Möjligheterna med Glimma

Lär känna Glimma i alla sina tre kategorier genom att bläddra i vår katalog. Där kan du även få reda på hur du sätter din egen prägel på vårt nya fritidshus. 

Till katalogen

Upptäck möjligheterna för fritidshus i Myresjöhus ordinarie sortiment.

Flera av modellerna i vårt övriga hussortiment kan också byggas som fritidshus. Ta en titt på hus som ger dig lite mer utrymme.  

Läs mer

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Fördelar som medlem

Som OBOS-medlem kan du ta del av exklusiva erbjudanden på bland annat försäkringar, nöjesparker, färg och tapet, biluthyrning, hotell och mycket annat som förhöjer dina pauser och tiden i ditt fritidshus. 

Läs mer!

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.