Beställ katalog

Möjligheter för dig som ska bygga fritidshus.

Är du nyfiken på våra nya fritidshus? Här kan du läsa om skillnaden mellan vårt standardsortiment och hus för alla slags lediga stunder.

Fritidshus i tre kategorier

Med våra nya fritidshus kan du välja mellan kategorierna skog, kust och fjäll. I jämförelse med vårt standardsortiment har fritidshusen ett eget koncept, med en egen utgångsstandard och ett eget sortiment av urval. 

Tanken bakom fritidshusen är att de ska vara anpassade för ett enkelt och avslappnat liv under semestern. Du ska kunna njuta av ett bekymmersfritt boende – med fokus på ytor där man kan umgås och varva ner.

Möjligheter i standardsortimentet

Smart 98, Smart 126 och Spirit är tre exempel på hus som lämpar sig väl till att bygga även som fritidshus. Det ger dig både mer utrymme och tillgång till samma utgångsstandard och tillvalssortiment som husen i vårt standardsortiment. Men beroende på dina behov kan självklart flera andra husmodeller anpassas på ett liknande sätt. Vi pratar gärna mer om hur vi kan hitta rätt lösning för dig!

Hur ser framtiden i huset ut?

Givetvis har vi alla olika ambitioner med vårt semesterboende. För vissa är det en tillfällig paus från livet i stan – och för andra planerar man på sikt att göra om fritidshuset till permanentboende. Och självklart ser behovet av utrymme alltid olika ut. Därför kan ett flertal av husmodellerna i vårt övriga sortiment också byggas som fritidshus.

Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt lösning för dig och din familj. Så att ni kan börja bygga på ett fritidshus för era lediga stunder – på ert vis.

Klara, färdiga, paus!

Välkommen till din paus!

Att köra in på vägen till fritidshuset och lämna vardagen bakom dig. Den kommer att finnas kvar där när du kommer hem, men just nu är det bara den här stunden som räknas.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.