Beställ katalog

Klappersten

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 5,9 m
  • Byggarea 105 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Anna Lantz Niklasson

Se alla planlösningar

Ljust 2-planshus med generösa ytor att umgås på

Klappersten är ett väldigt trivsamt tvåplanshus som med 3-4 sovrum passar även den stora familjen. Entréplan bjuder på generösa sociala ytor, och sedan väntar familjens privata oas en trappa upp – med ett stort allrum och en lyxig balkong som extra bonus.

Klappersten erbjuder utsökta ljusinsläpp och vackra siktlinjer rakt igenom huset. Trappans placering och öppningen upp genom bjälklaget låter ljuset flöda mellan de båda våningsplanen. På entréplan finner vi en luftig öppen planlösning för kök, matplats och vardagsrum med dubbla utgångar till uteplats och trädgård. I anslutning till entrén finns också ett utmärkt gästrum eller hemmakontor, toalett med dusch och husets fina tvättstuga med groventré.

På övervåningen finns tre sovrum och ett större allrum. En fransk balkong på entrésidan och en terrass ut mot trädgårdssidan gör att allrummet flödar av ljus från flera väderstreck och blir till en perfekt plats att njuta av utsikten. Här uppe finns också ett rejält badrum med plats för både badkar och dubbeldusch.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Lantlig stil

Du har direkt fri sikt upp mot övervåningen och in mot det ljusa, klassiska köket och vardagsrummet. I anslutning till entrén finns tvättstuga och ett rum som kan bli både gästrum och hemmakontor.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

En trappa upp möts du av ljuset från det spröjsade fönstret i allrummet. Och dörren som går ut till balkongen. Från våningens tre sovrum kan du njuta av utsikten i tre olika väderstreck.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Lantlig stil

2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

Anders Stenborg Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Klappersten x Lantlig

Klappersten i lantlig stil bjuder på ett klassiskt och tidlöst formspråk – nästan lite herrgårdslikt med sin putsade fasad och symmetriskt placerade fönster. Färgsättningen stoltserar med mjuka övergångar mellan milda kulörer som ger minimalt med kontraster. Det här är ett tvåplanshus som gör sig bäst i en lantlig kontext med sina naturliga material och traditionella detaljer.

Ett vackert och tidlöst hus med rytmisk fönsterplacering
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

6 300

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

11 300

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Glenn Dolk Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.