• Typ 2-planshus
  • Boarea 166 m2
  • Nockhöjd 7,9 m
  • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
  • Bygghöjd 5,9 m
  • Byggarea 105 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett 2-planshus med generösa ytor att umgås på.

Ett hus för den stora familjen där entréplan bjuder på generösa ytor för både privat och socialt umgänge.

Klappersten har stora ljusinsläpp och fina siktlinjer rakt igenom huset. Här ligger trappan något inskjuten i förhållande till ytterväggen och med sin bjälklagsöppning blir trappan till en skulptural form som låter ljuset flöda mellan de båda våningsplanen.

På övervåningen finns tre sovrum och ett större allrum. En fransk balkong på entrésidan och en terrass mot trädgårdssidan gör att allrummet flödar av ljus från flera väderstreck och gör rummet till en perfekt plats att njuta av utsikten.

Klapperstens form gör huset enkelt att placera i olika miljöer och på de flesta tomter, oavsett stil.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

Du har direkt fri sikt upp mot övervåningen och in mot det ljusa, klassiska köket och vardagsrummet. I anslutning till entrén finns tvättstuga och ett rum som kan bli både gästrum och hemmakontor.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

En trappa upp möts du av ljuset från det spröjsade fönstret i allrummet. Och dörren som går ut till balkongen. Från våningens tre sovrum kan du njuta av utsikten i tre olika väderstreck.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

Visningar

Flyttklart hus

Klappersten

Tids­bokning

Sundbyviksvägen 89, Kvicksund, Eskilstuna

Boka tid

Klappersten x Lantlig

Klappersten har ett klassiskt och tidlöst formspråk med sin putsade fasad och symmetriskt placerade fönster. Fasaden har mjuka övergångar mellan milda kulörer som ger minimalt med kontraster. Huset gör sig bäst i en lantlig kontext med sina naturliga material och traditionella detaljer.

Ett vackert och tidlöst hus med rytmisk fönsterplacering
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.