Beställ katalog

Klappersten

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 7,1 m
  • Byggarea 105 m2
  • Antal rum 4

Arkitekt

Anna Lantz Niklasson

Se alla planlösningar

Ljust 2-planshus med generösa ytor att umgås på

Klappersten är ett väldigt trivsamt tvåplanshus som med 3-4 sovrum passar även den stora familjen. Entréplan bjuder på generösa sociala ytor, och sedan väntar familjens privata oas en trappa upp – med ett stort allrum och en lyxig balkong som extra bonus.

Klappersten erbjuder utsökta ljusinsläpp och vackra siktlinjer rakt igenom huset. Trappans placering och öppningen upp genom bjälklaget låter ljuset flöda mellan de båda våningsplanen. På entréplan finner vi en luftig öppen planlösning för kök, matplats och vardagsrum med dubbla utgångar till uteplats och trädgård. I anslutning till entrén finns också ett utmärkt gästrum eller hemmakontor, toalett med dusch och husets fina tvättstuga med groventré.

På övervåningen finns tre sovrum och ett större allrum. En fransk balkong på entrésidan och en terrass ut mot trädgårdssidan gör att allrummet flödar av ljus från flera väderstreck och blir till en perfekt plats att njuta av utsikten. Här uppe finns också ett rejält badrum med plats för både badkar och dubbeldusch.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Modern stil

På entréplanet finns gott om plats för familj och vänner – tack vare en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. De gemensamma ytorna kantas av öppna fönstersektioner.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp hittar du tre av husets sovrum och det stora badrummet, som knyts ihop av allrummet. Från övervåningen når du även husets balkong, där du kan njuta av utsikten från tomten.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Per Scherdin Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Klappersten x Modern

Med sina rena linjer för den moderna varianten av Klappersten tankarna till nutida funkis. Fasaden med sitt låglutande tak och uppbyggda sargväggar ger ett lite ”boxigt” utseende som trivs allra bäst i en urban miljö. Exteriört kombineras puts med liggande träpanel som färgsatts i en dramatisk svart kulör, Det här är ett tvåplanshus för dig som vill åt en urban känsla inspirerad av dansk design, ett hus som både sticker ut och känns hemtrevligt.

Ett vackert och tidlöst hus med rytmisk fönsterplacering
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.