Beställ katalog

Skiffer

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,8 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Nyskapande 1,5-planshus för det nutida familjelivet

Skiffer är ett 1,5-planshus som sticker ut från mängden tack vare sin spännande planlösning. Det här är huset för dig som uppskattar en modern touch och nya designlösningar – och som vill ha gott om plats i totalt fyra sovrum, varav ett på entrévåningen.

I den ljusa entrén kan du antingen välja att svänga in i köket eller kliva rakt in i den öppna ytan för matplats och vardagsrum. En stor del av hemligheten bakom Skiffers trivsamhet ligger i det naturliga flödet mellan rummen som skapas kring den integrerade raka trappan upp till övervåningen – som dessutom ger huset en effektfull touch. Här på entrévåningen finns även ett generöst sovrum, liksom praktiska guldkorn i form av bra förvaring, tvättstuga med groventré och toalett med dusch.

På övervåningen är det öppet upp i nock, med 45° taklutning – vilket skapar en härligt luftig känsla. Övervåningens allrum får det lilla extra tack vare husets takkupa, och erbjuder även plats för en trivsam arbetsplats. Här uppe finns även tre sovrum, varav ett med egen walk-in-closet, ett rejält badrum och ett praktiskt förråd. Det här är ett hus som uppfyller många nutida husdrömmar.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

Huset är ritat för att ge ett öppet flöde mellan de gemensamma ytorna – som förstärks av generösa ljusinsläpp från markerade industrifönster. På det här planet finns även ett av husets sovrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Från trappan når du övervåningens allrum, det stora badrummet och tre sovrum till. Husets takkupa skapar en vacker yta, där du kan njuta av utsikten genom det stora fönsterpartiet, med stiltypisk spröjs.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Jonas Larsson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Skiffer x Industriell

Skiffer i industriell stil bjuder på en modern tolkning av den industriella stilen: ett utmärkt exempel på kontrasternas skönhet. Se bara hur den putsade fasadens råa betongkänsla möter husets svarta detaljer, som de karaktäristiska svarta småspröjsade industrifönstren. Många och stora uppglasade fönsterpartier och ljus från flera väderstreck gör Skiffer till ett hus där varje rum badar i ljus.

Sitt i det generösa fönsterpartiet och njut av utsikten.
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

6 400

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

12 400

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Janne Bergendahl Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.