• Typ 1,5-planshus
  • Boarea 181 m2
  • Nockhöjd 8 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3,8 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett 1,5-planshusför den nytänkande familjen.

Huset för den som söker en modern touch och nya designlösningar.

Skiffer sticker ut med sin spännande planlösning. På entrévåningen ligger rummen i vinkel och runt trappan skapas ett vackert flöde. Den raka trappan i sig är integrerad i rummet och ger huset en effektfull, modern touch.

Huset har öppet upp i nock, med 45° taklutning – som skapar en luftig och öppen känsla. Övervåningens allrum får även en spännande yta, tack vare husets takkupa. Genom att möblera ytan kan du ta vara på utsikten från det stora fönsterpartiet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

Huset är ritat för att ge ett öppet flöde mellan de gemensamma ytorna – som förstärks av generösa ljusinsläpp från markerade industrifönster. På det här planet finns även ett av husets sovrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Från trappan når du övervåningens allrum, det stora badrummet och tre sovrum till. Husets takkupa skapar en vacker yta, där du kan njuta av utsikten genom det stora fönsterpartiet, med stiltypisk spröjs.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Skiffer x Industriell

Huset i industriell stil har en putsad exteriör som ger en rå betongkänsla. Skiffer är ett hus där varje rum badar i ljus, tack vare stora och uppglasade fönsterpartier.

Sitt i det generösa fönsterpartiet och njut av utsikten.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.