Beställ katalog

Skiffer

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,8 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Nyskapande 1,5-planshus för det nutida familjelivet

Skiffer är ett 1,5-planshus som sticker ut från mängden tack vare sin spännande planlösning. Det här är huset för dig som uppskattar en modern touch och nya designlösningar – och som vill ha gott om plats i totalt fyra sovrum, varav ett på entrévåningen.

I den ljusa entrén kan du antingen välja att svänga in i köket eller kliva rakt in i den öppna ytan för matplats och vardagsrum. En stor del av hemligheten bakom Skiffers trivsamhet ligger i det naturliga flödet mellan rummen som skapas kring den integrerade raka trappan upp till övervåningen – som dessutom ger huset en effektfull touch. Här på entrévåningen finns även ett generöst sovrum, liksom praktiska guldkorn i form av bra förvaring, tvättstuga med groventré och toalett med dusch.

På övervåningen är det öppet upp i nock, med 45° taklutning – vilket skapar en härligt luftig känsla. Övervåningens allrum får det lilla extra tack vare husets takkupa, och erbjuder även plats för en trivsam arbetsplats. Här uppe finns även tre sovrum, varav ett med egen walk-in-closet, ett rejält badrum och ett praktiskt förråd. Det här är ett hus som uppfyller många nutida husdrömmar.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Modern stil

Stora fönsterpartier släpper in ljuset och ger en luftig känsla i köket och vardagsrummet – som har ritats för att skapa en rymlig känsla på planet. I anslutning till vardagsrummet finns även ett av sovrummen.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp finns tre sovrum, ett stort badrum och ett allrum med plats för en arbetshörna. Husets takkupa är en vacker detalj på både ut- och insidan – ta vara på utsikten från det stora fönsterpartiet.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Fredrik Palm Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Skiffer x Modern

I sin moderna kostym blir Skiffer ett nyfunkishus i modern tappning med ett tilltalande asymmetriskt fönsterspråk. Husets mörka kulör i kontrast till fönstrens teakliknande nyans skapar en spännande blandning mellan hårt och mjukt. Många takfönster och takkupan i plåt är fina detaljer som ger huset en egen identitet, en lika vacker som variationsrik helhet.

Sitt i det generösa fönsterpartiet och njut av utsikten.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Mikael Wallenberg Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.