• Bygghöjd 4,4 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett rymligt 2-plans hus med stora dramatiska fönsterpartier.

Utforska det stilrena 2-planshuset Karlavagnen – med rymliga och samspelande utrymmen i modern harmoni.

Genom en rymlig entré med mycket plats för förvaring leds man in i ett stort rum där kök, vardagsrum och matplats samspelar. Från köksdelen har du sikt över vardagsrummet, matplatsen och dessutom ut över gatan utanför. I sin moderna stil har Karlavagnen stora, dramatiska fönsterpartier, som släpper in rymden och stjärnorna på övervåningen. Den lantliga stilen bjuder på välkomnande, svensk idyll. Och Ocean Living ger vackra detaljer inspirerade av den amerikanska östkusten.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

Kök, matplats och vardagsrum samspelar på entrévåningen och kantas av stora, vackert spröjsade fönster. Vägg i vägg med vardagsrummet finns även ett av sovrummet, med dubbla dörrar mot utsidan.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

På husets övervåning finns tre sovrum och ett stort badrum. Lantliga fönster med klassisk spröjs vetter ut mot tre väderstreck på det här planet och från våningens allrum kommer du även ut till balkongen.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

Visningar

Karlavagnen x Lantlig

En svensk lantlig idyll i som platsar platsar såväl vid kust, som i skog eller på landsbygden. Takkupor ,spröjsade fönster och i den här varianten med en balkong ovan entréverandan som en somrig förlängning av övervåningens allrum.

Karlavagnen har stora, dramatiska, fönsterpartier som släpper in rymden.
Aleksandra Ohlsson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.