• Typ 1,5-planshus
  • Boarea 168 m2
  • Nockhöjd 7,8 m
  • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 123 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se alla planlösningar

Ett 1,5-planshus med nutida och avskalad stil

Ett inbjudande hus med nära kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. En del av köksinredningen letar sig ut i matsalen i form av ett sideboard, med samma lucka som i köket. Vardagsrummets takhöjd blir extra generös då det är öppet upp till nock. En trappa upp når ljuset även allrummet, via vardagsrummets stora fönster. Härifrån når man husets tre sovrum, badrum och klädkammare.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

Från entrén har du fri sikt in till vardagsrummet, med öppet upp till nock och ljus som strömmar in från stora, lantligt spröjsade fönster. Härifrån finns även ett naturligt sampel med köket och matplatsen.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

Vardagsrummets fönster sprider ljus även på övervåningen. Där finns husets tre sovrum, ett badrum och ett allrum som knyter ihop rummen.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

Sandsten x Lantlig

Ett vackert hus med klassiska stildrag som lämpar sig perfekt för en lantlig och naturnära miljö. Huset har vitputsad fasad, havregula takpannor och symmetrisk fönstersättning som får det att smälta in i en naturnära kontext på ett självklart sätt. Ett stilval för dig som önskar ett modernt boende med rötter i den skånska, lantliga exteriöra traditionen.

Ett vackert hus med klassiska stildrag som lämpar sig perfekt för en lantlig och naturnära miljö
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.