Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 174 m2
  • Antal rum 3 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ett 1-planshus med många funktioner på en mindre yta

Kilsten är ett elegant enplanshus med generöst ljusinsläpp och en planlösning som verkligen låter dig ta vara på ytan. Med tre sovrum passar huset såväl den mindre barnfamiljen som ett yngre eller äldre par.

Både köket och vardagsrummet är smart planerat, vilket skapar ett härligt flöde mellan de två rummen som ligger i vinkel. I själva köket finns ett dekorativt glasparti mellan arbetsytan och matplatsen. Det knyter samman de två ytorna – samtidigt som det skapar olika rumsligheter. Här måste vi ju också nämna den ljuvliga, indragna uteplatsen som väntar utanför vardagsrummet.

Husets tre sovrum ligger lite vid sidan av händelsernas centrum. Får ni ett sovrum över passar det lika bra som gästrum, hemmakontor, eller varför inte ditt eget sy- eller pysselrum? Naturligtvis innehåller Kilsten också praktiska fördelar i form av badrum, extra toalett med dusch och en fin tvättstuga med groventré. Och här finns även möjlighet att anpassa planlösningen om du vill ha ett större hus.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Industriell stil

Från entrén när du först husets tre sovrum, alla med utsikt mot trädgården via småspröjsade industrifönster. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning och härlig kontakt med utsidan via markerade, generösa ljusinsläpp.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Peter Reichel Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Kilsten x Industriell

Den industriella stilen handlar om vackra kontraster, som här, där den ljusa putsade fasaden möter de svarta småspröjsade fönstren. Den indragna uteplatsen med fönster i vinkel mellan kök och vardagsrum ger huset ett eget karaktärsdrag. Likaså bidrar det högresta industrifönstret i köket med en unik känsla till husets gavelfasad.

I köket finns ett glasparti mellan arbetsytan och matplatsen som knyter dem samman.
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

4 300

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

8 300

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Per Andersson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.