• Typ 1-planshus
  • Boarea 132 m2
  • Nockhöjd 5,5 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3 m
  • Byggarea 174 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se planlösning

Ett 1-planshus med många funktioner på en mindre yta.

Passar både den lilla barnfamiljen och paret som vill ha gott om plats.

Kilsten är ett hus där det blir enkelt att ta vara på varje yta. Både barnfamiljen och ett yngre eller äldre par trivs här – och det extra sovrummet kan enkelt användas som exempelvis gästrum, kontor för hemmajobbaren eller som pysselrum. Med Kilsten har du dessutom goda möjligheter att anpassa planlösningen om du vill ha ett större hus.

Både köket och vardagsrummet är smart planerat och det skapas ett härligt flöde mellan de två rummen, som ligger i vinkel. Och i själva köket finns ett glasparti mellan arbetsytan och matplatsen. Det knyter samman de två ytorna – samtidigt som det skapar olika rumsligheter som hjälper dig få ut så mycket som möjligt av ytorna.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

Genom huset kan du njuta av öppna fönsterpartier som släpper in utsidan. Hallen är kantad av tre sovrum och leder fram till vardagsrummet och köket, där härliga rumsligheter skapas i den öppna planlösningen.

Kilsten x Modern

Här talar färgen sitt tydliga språk, där vi går tillbaka till naturen. Den murrigt gröna kulören med det enkla och raka fönsterspråket ger huset sitt tydliga uttryck. Den gråa kulören på fönster, dörrar och detaljer bryter av mot det gröna, samtidigt som färgerna kompletterar varandra vackert. Och det indragna entrépartiet och uteplatsen skapar liv åt fasaden.

I köket finns ett glasparti mellan arbetsytan och matplatsen som knyter dem samman.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.