• Typ 1-planshus
  • Boarea 146 m2
  • Nockhöjd 5,3 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,4 m
  • Byggarea 166 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se planlösning

Ett 1-planshus med stora gemensamma och sociala ytor.

Det första du möts av när du stiger in i entrén är ljusinsläppet från husets panoramafönster. Känslan förstärks av det förhöjda innertaket i vardagsrummet på 3,7 meter.

Polstjärna är ett omarbetat Myresjöhus, populärt för uppdelningen av sovrummen – med master bedroom i ena änden av huset och barnrummen i den andra. I mittskeppet bildar kök och vardagsrum stora sociala gemensamhetsytor. Köket ramas in av den utskjutande bardisken. 

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

I ena änden av huset finns det stora sovrummet – i den andra finns tre sovrum till, som knyts ihop av ett allrum. I mitten finns det rymliga köket och vardagsrummet med stora fönster i en öppen, modern stil.

Polstjärna x Modern

Polstjärna i modern stil med vit liggande panel och panoramafönster skapar ett rakt och enkelt formspråk. Addera gärna en stänk kulör av rött, gult eller blått på en dörr och känslan av 30-talets stilbildande funkisarkitektur infinner sig.

Redan i entrén har man fri sikt tvärsigenom vardagsrummet
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.