Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,4 m
  • Byggarea 166 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlson

Se planlösning

Ett 1-planshus med stora sociala ytor.

Polstjärna är ett trivsamt enplanshus som checkar av många drömhuskriterier. Stora sällskapsytor i mitten, totalt fyra sovrum fördelat på egen barn- respektive vuxenavdelning på varsin sida av huset – med mera.

Precis som polstjärnan är en mittpunkt på himlen har det här huset en härlig mittpunkt i form av sin stora gemensamma umgängesyta, som sträcker sig från entrén tvärs igenom husets bredd och skjuter ut mot trädgårdssidan. Redan i entrén har du en inbjudande siktlinje mot trädgårdens uteplats. Men här finns också ett kök i sin egen rätt, där du samtidigt har fin kontakt med gatan. Köket är dessutom öppet mot vardagsrummet, inramat av en trevlig bardisk.

På ena sidan av husets härlighet ligger tre sovrum grupperade runt ett trivsamt allrum samt toalett med dusch. Kanske blir det barnens egen domän? Kanske vill du driva verksamhet hemma? Polstjärna är ett hus med många möjligheter. Master bedroom hittar vi istället på andra sidan av huset, i gott sällskap av badrum och klädkammare. Husets fina tvättstuga hittar vi i anslutning till entrén.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

I ena änden av huset finns det stora sovrummet – i den andra finns tre sovrum till, som knyts ihop av ett allrum. I mitten finns det rymliga köket och vardagsrummet som har fint ljusinsläpp från stora fönster och ett förhöjt innertak som skapar en imponerande rymd.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Polstjärna x Modern

Polstjärna i modern stil med vit liggande panel och panoramafönster skapar ett rakt och enkelt formspråk. Addera gärna ett stänk av kulör: rött, gult eller blått på dörren och låt känslan av 30-talets stilbildande funkisarkitektur infinna sig. Inuti bjuds vi på en upplevelse av ljus och rymd, inte minst tack vare det förhöjda innertaket i vardagsrummet. 3,7 meter är klart imponerande.

Redan i entrén har man fri sikt tvärsigenom vardagsrummet
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

4 800

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

9 200

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Ritz Sandström Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.