Beställ katalog

Sjöbris

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 196 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Anna Lantz Niklasson

Se planlösning

Generöst 1-planshus i vinkel med härlig planlösning.

Sjöbris är ett större enplanshus som med sina två vinklar har rum för det mesta man kan önska sig. Den ena bjuder in till härligt umgänge, i den andra väntar fyra fina sovrum.

Sjöbris är ett klassiskt vinkelhus som innehåller en lika modern som trivsam planlösning uppdelad i två olika zoner: en social och en privat. I den sociala zonen, där ryggåstaket bidrar med underbar rymd, finns det gott om plats att umgås med familj och vänner. Husets vinkelform skapar också en naturlig uteplats med skydd från vinden – perfekt när du placerar huset i ett öppnare landskap, kanske med risk för sjöbris?

I husets privata zon hittar vi hela fyra sovrum, badrum och ett mysigt allrum. Det största sovrummet ligger lite för sig själv i anslutning till entrén och har egen klädkammare. Med ingång från entrén finns en toalett med dusch och husets praktiska tvättstuga når du från köket. Den har även en groventré som leder ut i det påkopplade garaget – en smart lösning för lite mindre tomter, där garage annars är svårt att få plats med.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösning

Industriell stil

Vinkelhuset är smart planerat med sovrum och allrum i en riktning – och gemensamma ytor i motsatt riktning. Matplatsen och vardagsrummet vetter mot trädgården via stora, spröjsade fönster i industriell stil.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Henrik Nyberg Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Sjöbris x Industriell

I den industriella stilen får Sjöbris en effektfull utsida, som även följer med in. Det här är ett hus för den som vill kombinera det dramatiska och det ombonade – med ett delikat resultat. Stående panel, stilrent plåttak och stiltypiska spröjsade fönster ger en självsäker blandning av hårda material och inbjudande charm.

Med det påkopplade garaget kan Sjöbris även placeras på lite mindre tomter.
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

4 400

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

8 700

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Peter Reichel Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.