Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 198 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ljust och flexibelt 1-planshus i vinkel.

Nymåne är ett oemotståndligt enplanshus som är enkelt att anpassa efter familjens behov. Välj fyra sovrum eller tre, och njut av hur vinkelhusets stora glaspartier släpper in ljuset och omgivningen i ditt hem.

Nymåne är ett 1-planshus i vinkel där kök och vardagsrum ligger separerade men ändå kopplas samman genom den fria siktlinjen mellan de stora glaspartierna. På så vis kombinerar Nymåne avskildhet med gott om plats för att umgås på ett utsökt sätt. I och med husets vinkel skapas också en vackert inbäddad innergård intill vardagsrummet och köket. Med generöst uppglasade partier är det enkelt att låta din utemiljö bli en del av hemmet, du öppnar bara upp altandörrarna till vad som blir ett naturligt extrarum.

Det stora sovrummet, med walk-in-closet och toalett med dusch, finns i ena änden av huset – medan ett mindre allrum och de övriga tre sovrummen hittas i andra änden. Här går det även fint att välja bort det fjärde sovrummet, om ni så önskar. I anslutning till entrén finner vi husets praktiska godbitar i form av ett generöst badrum och tvättstuga med groventré.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Industriell stil

De gemensamma ytorna har kontakt med uteplatsen via stora, inglasade ytor i industristil. Sovrummen är fördelade mellan de två yttre ändarna och huset anpassas enkelt genom att välja bort det fjärde sovrummet.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Nymåne x Industriell

Kanske får du känslan av pensionerade bryggerier i London eller gamla fabrikslokaler i Berlin? Nymåne i industriell stil bjuder på småspröjs och raka linjers skönhet, gott om ljusinsläpp och luftiga ytor. Det dekorativa möter det praktiska i en arkitektur som kombinerar material som sten, trä och plåt. Huset har ett stiligt sadeltak, som tillsammans med svarta, småspröjsade fönster ger en vacker kontrast till fasadens stående grå träpanel.

Jag ville skapa sociala ytor med närhet till trädgården
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

5 300

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

10 300

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Magnus Hoffner Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.