Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,3 m
  • Byggarea 174 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlson

Se planlösning

Ett luftigt och välplanerat 1-planshus

Orion är ett vackert och ytterst genomtänkt enplanshus med fyra sovrum. Här finns generösa sociala ytor med ljus och rymd kombinerat med privata zoner, med andra ord: just det som så många av dagens husdrömmar innehåller.

I den rymliga entrén välkomnas du med fri sikt rakt igenom huset. Ryggåstaket ger en härlig rymd och i hallen silar ljuset ner från halvmånefönstret i nock. Från det luftiga vardagsrummet har du fin kontakt med köket via en öppen bardel – och med trädgården genom de vackert spröjsade altandörrarna.

I anslutning till vardagsrummet kan barnen få sin egen domän, med tre sovrum, WC med dusch och ett mysigt allrum. Det stora sovrummet ligger istället lugnt och avskilt på andra sidan av huset och kan, om ni vill, få egen ingång till badrummet. Orion bjuder också på gott om praktiska höjdpunkter som ett generöst badrum med plats för både dusch och badkar, tvättstuga med groventré och anslutande förråd, liksom flera klädkammare.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Sekelskiftesstil

Du möts direkt av är ljuset från vackert spröjsade fönster och altandörrar ut mot trädgården. Husets stora sovrum ligger avskilt. I den andra delen av huset finns tre sovrum till, som knyts ihop av ett allrum.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Orion x Sekelskifte

Här ser vi Orion i en inbjudande färgsättning i en ljus grågrön ton på fasaden med hörnelement och pilastrar i en mörkare ton av samma kulör och en stark röd nyans på dörrar och fönsterkarmar. Alltsammans typiska kännetecken för hus i sekelskiftesstil, liksom att huset har omväxlande stående och liggande panel, röda takpannor, spröjsade fönster – och snickarglädje, såklart.

Snickarglädje och spröjsade fönster är typiska för stilen.
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Per Andersson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.