• Typ 1-planshus
  • Boarea 156 m2
  • Nockhöjd 6,6 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,3 m
  • Byggarea 174 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se planlösning

Ett luftigt och välplanerat 1-planshus

Det här är ett hus som kombinerar generösa sociala ytor med privata zoner.

Från entrén har du fri sikt igenom huset. Ryggåstaket ger rymd och i hallen silar ljuset ner från halvmånefönstret i nock. Från det luftiga vardagsrummet har du kontakt med köket via en öppen bardel. I anslutning till vardagsrummet kan barnen få sin egen sektion, med sovrum och allrum. Det stora sovrummet finns avskilt på andra sidan av huset.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Bottenplan - Sekelskiftesstil

Du möts direkt av är ljuset från vackert spröjsade fönster och altandörrar ut mot trädgården. Husets stora sovrum ligger avskilt. I den andra delen av huset finns tre sovrum till, som knyts ihop av ett allrum.

Orion x Sekelskifte

Fasaden har en ljus, grågrön ton med hörnelement och väggpelare i samma kulör. Som en kontrast till det har Orion tak, dörrar och fönsterkarmar i en stark, röd kulör. Som pricken över i är huset även dekorerat med klassisk snickarglädje.

Snickarglädje och spröjsade fönster är typiska för stilen.
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.