Beställ katalog

Smart 150

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 169 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6-7 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Rymligt 1-planshus med många smarta detaljer

Smart 150 är ett enplanshus för den stora familjen – eller för dig som vill ha riktigt gott om plats. Ljust och trevligt med fina sällskapsytor i centrum, och hela fem sovrum. Fyra av dessa på ena sidan av huset, och ett master bedroom med guldkant på den andra.

I entrén välkomnas vi av en ljuvlig siktlinje rakt igenom huset. Rakt framför oss väntar en härlig öppen yta för vardagsrum och matplats, med utgång till trädgården. Vi kan också smita direkt in i köket med matkassarna, eller vidare ut i tvättstugan med groventré. Köket är välplanerat med ett smart placerat fönster som låter dig diska med utsikt mot entrésidan. Här missar du inte när gästerna anländer.

Går vi istället åt andra hållet kommer vi in i vad som kanske blir barnens egen avdelning med fyra sovrum som standard – du kan även välja bort ett och då få ett ännu större vardagsrum. Här finns också ett trevligt allrum och en smart multifunktionsyta som kan fungera som arbetsplats, gaminghörna – eller varför inte ditt eget konstgalleri? Husets fina badrum ligger också här runt hörnet. Master bedroom hittar vi däremot på motsatta sidan av huset. Ett ljust och luftigt sådant, med extra guldkant i form av egen toalett med dusch – och egen walk-in-closet. Smart, inte sant?

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Modern stil - Standard

Redan i entrén möts vi av ljuset från rena, ospröjsade fönsterytor. I mitten av huset väntar en trevlig öppen planlösning för kök och vardagsrum, kantat av husets privata delar som bjuder på totalt fem sovrum. Fint från start, men du kan även komplettera ditt nya hem med olika tillval. Se nästa planlösningsalternativ.

Planlösning 2 av 2

Modern stil - Tillval

Genom att göra tillval kan du ta bort ett sovrum och få ett ännu större vardagsrum. Andra fina val är en välkomnande pergola vid entrén, en inbjudande köksö, en värmande braskamin – och ett vackert ryggåstak.

Fler planlösningar

1 av 2

Modern stil - Standard

2 av 2

Modern stil - Tillval

Magnus Nolbeck Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Modern, monokrom elegans

Smart 150 i modern stil hyllar de rena linjernas skönhet. Här ser vi en monokrom röd färgsättning som kompletterat husets härligt enkla och avskalade arkitektur. Nätta takfötter, ospröjsade fönster och stående funkispanel. På entrésidan stoltserar Smart 150 med ett vackert blickfång i form av den stilrena pergolan som ramar in och definierar entrén.

Alla våra Smart-hus erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Föredrar du lite mer lantlig charm, eller kanske lite industriell karaktär? Utforska Smart 150 i lantlig stil eller industriell stil.

Här får du ett master bedroom med hotellkänsla: egen walk-in-closet, och egen toalett med dusch.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Alexander Aronsson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.