• Typ 1-planshus
  • Boarea 165 m2
  • Nockhöjd 5,8 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 4,2 m
  • Byggarea 200 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se planlösning

Ett 1-planshus i vinkel, med fyra sovrum & flexibel planlösning.

Nymåne är enkelt att anpassa efter en familjs specifika behov – både den mindre och lite större. Vinkelhusets stora glaspartier kommer släppa in ljuset och omgivningen.

Det stora sovrummet, med badrum och klädkammare, finns i ena änden av huset – medan ett mindre allrum och de övriga tre sovrummen hittas på motsatt sida. Det öppna köket och vardagsrummet kopplas samman med en fri siktlinje. På så vis kombinerar Nymåne avskildhet med gott om plats för att umgås. Dessutom går det enkelt att anpassa huset genom att välja bort det fjärde sovrummet. Nymåne är ritat med sociala ytor i anknytning till trädgården. I och med husets vinkel skapas en vackert inbäddad innergård intill vardagsrummet och köket.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Lantlig stil

Från entrén når du köket och matplatsen, följt av tre av husets sovrum. I husets andra vinkel finns det stora sovrummet och ett luftigt vardagsrum – där klassiskt dekorerade fönster och dörrar vetter mot uteplatsen.

Nymåne x Lantlig

I den lantliga stilen tolkas en klassisk faluröd stuga. Med eller utan vita knutar – fast paketerat på ett samtida sätt. De spröjsade fönsterna och sadeltaket finns fortfarande kvar. Och en varm, ombonad hemmakänsla infinner sig snabbt.

Jag ville skapa sociala ytor med närhet till trädgården
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.