Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,2 m
  • Byggarea 200 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ljust och flexibelt 1-planshus i vinkel.

Nymåne är ett oemotståndligt enplanshus som är enkelt att anpassa efter familjens behov. Välj fyra sovrum eller tre, och njut av hur vinkelhusets stora glaspartier släpper in ljuset och omgivningen i ditt hem.

Nymåne är ett 1-planshus i vinkel där kök och vardagsrum ligger separerade men ändå kopplas samman genom den fria siktlinjen mellan de stora glaspartierna. På så vis kombinerar Nymåne avskildhet med gott om plats för att umgås på ett utsökt sätt. I och med husets vinkel skapas också en vackert inbäddad innergård intill vardagsrummet och köket. Med generöst uppglasade partier är det enkelt att låta din utemiljö bli en del av hemmet, du öppnar bara upp altandörrarna till vad som blir ett naturligt extrarum.

Det stora sovrummet, med walk-in-closet och toalett med dusch, finns i ena änden av huset – medan ett mindre allrum och de övriga tre sovrummen hittas i andra änden. Här går det även fint att välja bort det fjärde sovrummet, om ni så önskar. I anslutning till entrén finner vi husets praktiska godbitar i form av ett generöst badrum och tvättstuga med groventré.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Lantlig stil

Från entrén når du köket och matplatsen, följt av tre av husets sovrum. I husets andra vinkel finns det stora sovrummet och ett luftigt vardagsrum – där klassiskt dekorerade fönster och dörrar vetter mot uteplatsen.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Niclas Johansson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Nymåne x Lantlig

Nymåne i lantlig stil är vår tolkning av en faluröd stuga – fast paketerat på ett samtida sätt. De klassiskt spröjsade fönsterna och sadeltaket finns kvar, samtidigt som den monokromt röda färgsättningen ger huset en aktuell känsla. Och den varma, ombonade hemmakänslan infinner sig snabbt.

Jag ville skapa sociala ytor med närhet till trädgården
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Glenn Dolk Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.