• Typ 1-planshus
  • Boarea 135 m2
  • Nockhöjd 5,6 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 158 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se planlösning

Ett praktiskt 1-planshus med tre sovrum från Myresjöhus.

Det här är hemmet för dig som uppskattar rena, odekorerade ytor. Där det släta och nutida har fått en funkistouch. Här möter den avskalade, moderna stilen ett äldre laduhus, med detaljer som fönsterluckor och stående panel. Det är dags att utforska Gryning i sin moderna skepnad. Gryning är ett av våra mindre hus, med en smart uppdelning mellan sovrum och ytor där ni kan samlas och umgås.

Huset är indelat i två olika zoner, en privat och en gemensam. I den privata delen finns de tre sovrummen, ett extra allrum, badrum, klädkammare och tvättstuga. Den andra delen av huset, med köket och vardagsrummet som samspelar, har en öppen planlösning. Om du vill öka rymden i rummet finns dessutom möjligheten att öppna upp i nock. Från gavelväggen i vardagsrummet har man en direkt vy mot köket, där man upplever den inramade kökslösningen som en integrerad del av väggen. Köksön är placerad centralt i det luftiga rummet för att skapa ett härligt flöde.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

En planlösning som präglas av stora, öppna glaspartier som sammanför insidan med utsidan av huset. Köket och vardagsrummet samspelar i en öppen yta. I den mer privata delen av huset hittar du sovrummen.

Visningar

Visningshus

Gryning

Tids­bokning

Nytorpsvägen 35, Örebro

Boka tid

EN MODERN TOLKNING

Gryning har fått en modern, monokrom färgsättning där samspelet mellan fönster, fasadpanel och detaljer presenterats i samma röda kulör. Något som adderar till känslan av en lada i nutida tappning. Det gör även appliceringen av fönsterluckor vid de större fönsterpartierna – såväl som husets plåttak.

EN TYDLIG KÄRNA

I det integrerade studioköket, som är husets hjärta, spelar köksön en central roll. Den är placerad i mitten av rummet och bidrar till ett härligt flöde. Huset binder även samman det offentliga rummet på framsidan med det mer privata på baksidan via entrédörren, tack vare den fria siktlinjen mot altandörren.

LJUS OCH RYMD

I allrummet, där du har möjlighet att öppna upp i nock, möts du av den öppna spisen och ett stort fönsterparti i gavelväggen. Det ger en härlig rymd till rummet och bjuder in trädgården till husets insida.

Här har vi hämtat inspiration från äldre laduhus.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.