Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,2 m
  • Byggarea 153 m2
  • Antal rum 3 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ett härligt behändigt 1-planshus med tre sovrum

När dagen gryr är det underbart att få vakna just här. Gryning är ett av våra mindre enplanshus, med en smart uppdelning mellan sovrum och ytor där ni kan samlas och umgås. Passar även på en mindre tomt.

I Gryning binds det offentliga rummet på framsidan av huset samman med det mer privata på baksidan via entrén, där du har en fri siktlinje ut mot altandörren. Huset är indelat i två olika zoner, en privat och en gemensam. I den privata finns de tre sovrummen, ett extra allrum, badrum, klädkammare och tvättstuga. I den andra delen av huset samspelar kök och vardagsrum i en fin öppen planlösning.

I det integrerade studioköket, som är husets hjärta, spelar köksön en central roll. Den är placerad i mitten av rummet och bidrar till ett härligt flöde. I allrummet, där du även har möjlighet att öppna upp i nock, möts du av den öppna spisen och ett stort fönsterparti i gavelväggen. Det ger en fin rymd till rummet och bjuder in trädgården till husets insida.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Lantlig stil

Från hallen har du kontakt med det öppna köket och vardagsrummet. Där ger klassiskt spröjsade fönster ett härligt samspel med utsidan. Ljuset följer med till den mer privata delen som rymmer husens sovrum.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Visningar

Den skånska byggtraditionen

För den lantliga stilen har inspirationen hämtats från den skånska traditionen. Den havregula entrédörren för tankarna till landskapets åkrar och samspelet med naturen. De lantliga fasaderna ger uttryck för ett mer traditionellt utseende – med de ljust putsade väggarna, den nätta takfoten och det likformiga fönsterspråket.

Här har vi hämtat inspiration från äldre laduhus.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Lars-Gunnar Hult Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.