Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 132 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 4 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ljust, trivsamt och riktigt smart 1-planshus

Välkommen till ett hus fyllt av smarta lösningar för en lite härligare vardag. Bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett extra rum för ditt hemmakontor, till exempel.

Redan i den rymliga entrén fångas vi av siktlinjen rakt genom huset. I husets mitt trivs det sociala livet i en ljus öppen planlösning där kökets placering gör att rumskänslan ändå är närvarande. På var sin sida om den väntar husets mer privata delar. Dels barnens domän med två sovrum och toalett med dusch. Dels det luftiga föräldrasovrummet, som nås via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Lika smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som skapar hotellkänsla i föräldrasovrummet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

Smart 117 bjuder på ljusa och luftiga sociala ytor där köket ligger lite lagom avskilt så att du slipper se disken från soffan. Dessutom separat barn- och föräldraavdelning och många smarta detaljer som gör huslivet lite härligare.

Med fokus på det stilrena i tillvaron

Här ser vi Smart 117 i sin moderna stil. En nutida husdröm med rena linjer, monokrom färgsättning och en generös horisontell fönstersättning som låter ljuset flöda in. Smart 117 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättningen ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Väljer du istället utförandet med spröjsade fönster kan du både ge ditt nya hem en mer traditionell lantlig stil och en mer kustnära känsla á la Ocean Living.

Det här är ett hus med många möjligheter, både när det gäller funktion och uttryck.
Frida Andersson, Arkitekt
Man tränar utomhus vad vatten

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Thomas Singelman Säljare, Myresjöhus

Intresserad av det här huset?

Boka ett möte med en säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.