Beställ katalog

Smart 117

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 132 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 4 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ljust, trivsamt och riktigt smart 1-planshus

Välkommen till ett hus fyllt av smarta lösningar för en lite härligare vardag. Bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett extra rum för ditt hemmakontor, till exempel.

Redan i den rymliga entrén fångas vi av siktlinjen rakt genom huset. I husets mitt trivs det sociala livet i en ljus öppen planlösning där kökets placering gör att rumskänslan ändå är närvarande. På var sin sida om den väntar husets mer privata delar. Dels barnens domän med två sovrum och toalett med dusch. Dels det luftiga föräldrasovrummet, som nås via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Lika smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som skapar hotellkänsla i föräldrasovrummet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Industriell - Standard

Smart 117 bjuder på ljusa och luftiga sociala ytor där köket ligger lite lagom avskilt så att du slipper se disken från soffan. Dessutom separat barn- och föräldraavdelning och många smarta detaljer som gör huslivet lite härligare.

Planlösning 2 av 2

Industriell - Tillval

Smart 117 har mycket att erbjuda redan från start, men självklart kan du även göra tillval som ger huset det lilla extra. Här ser du hur husets sociala mittparti kan få mer rymd med ett härligt ryggåstak, och extra mysfaktor med en braskamin.

Fler planlösningar

1 av 2

Industriell - Standard

2 av 2

Industriell - Tillval

Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Industriellt hem med karaktär

Här ser vi Smart 117 i stilen Industriell. En husdröm med mycket karaktär, tack vare sina djärva kontraster och svarta småspröjsade fönster. Smart 117 erbjuds i två olika utföranden. Var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättningen ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Huset i detta utförande trivs också alldeles utmärkt i en mer traditionell lantlig stil, medan den moderna versionen med stora fönster utan spröjs i sin tur skapar stora stilrena möjligheter. Valet är ditt.

Det här är ett hus med många möjligheter, både när det gäller funktion och uttryck.
Frida Andesson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.