Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 142 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett enastående smart 1-planshus

Upptäck Smart 125: ett enplanshus med 3-4 sovrum som även passar fint på en något mindre tomt. Här bor du enastående bra, med social öppen planlösning och separat barn- respektive föräldraavdelning – där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch.

När du kliver in i huset möts du av en trevlig entréhall med möjlighet till förvaring. Ljuset från vardagsrummets uppglasade fönsterpartier ger en fin sikt till baksidan och binder samman inne och ute till en härlig helhet. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset: du kan ta dig direkt in till köket med matkassarna från entrén, eller kliva rakt in i vardagsrummet och ut mot baksidan.

Huset har också två privata delar, den ena med ett allrum och två eller tre sovrum – det här huset har två olika planlösningsalternativ att välja mellan. Den andra privata oasen innehåller master bedroom, klädkammare och toalett med dusch. Ytterligare smarta fördelar är till exempel det fina fönsterpartiet i köket som låter dig diska med utsikt, tvättstugan med groventré, samt att huset har gott om förvaring.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Industriell stil - Planlösning A

Även här får du njuta av en ytterst genomtänkt planlösning, inte minst för dig som verkligen uppskattar det sociala livet. I den här versionen får du tre sovrum och ett större vardagsrum.

Planlösning 2 av 4

Industriell stil - Planlösning B

Välkommen in i en härlig öppen planlösning och ett hem med många funktioner på mindre yta. Här får du nämligen hela fyra sovrum. Nöjer du dig med tre? Eller vill du kanske välja till en köksö eller ryggåstak? Kika då vidare.

Planlösning 3 av 4

Industriell stil - Tillval A

Naturligtvis kan du även göra samma tillval i planlösningen med tre sovrum och ett större vardagsrum. Titta så fint det kan bli!

Planlösning 4 av 4

Industriell stil - Tillval B

Som tillval har du möjlighet att utrusta ditt hus lite extra. Här ser vi planlösningen med fyra sovrum med tillval. Vad sägs till exempel om en härlig köksö eller ryggåstak?

Fler planlösningar

1 av 4

Industriell stil - Planlösning A

2 av 4

Industriell stil - Planlösning B

3 av 4

Industriell stil - Tillval A

4 av 4

Industriell stil - Tillval B

Välkomnande industriell karaktär

Huset i industriell stil har även det en avskalad arkitektur med nätta takfötter, småspröjsade fönster och modern stående funkispanel i en elegant grå nyans som efterliknar naturligt grånat trä. Den industriella stilen handlar om kontraster. De svarta småspröjsade fönstren, som ger huset dess karaktäristiska drag, liksom svart takbeklädnad och plåtdetaljer jobbar alla tillsammans för att skapa kontrast mot fasaden. Vid entrén har huset fått den industriella stilens speciella skärmtak med svart plåt som adderar till den lite ruffa känsla huset vill förmedla. Stilen knyter an till de äldre industribyggnaderna, men får samtidigt ett helt nutida uttryck.

Smart 125 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättningen och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Kanske föredrar du mer lantlig elegans – eller kanske ett modernt stilrent uttryck med fönster utan spröjs? Det väljer du.

Siktlinjen rakt fram i entrén skapar en fin koppling till trädgårdssidan.
Frida Andesson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

4 000

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­förbrukning*

(inklusive hushållsel)

7 700

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Peter Reichel Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.