Beställ katalog

Smart 125

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 142 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett enastående smart 1-planshus

Upptäck Smart 125: ett enplanshus med 3-4 sovrum som även passar fint på en något mindre tomt. Här bor du enastående bra, med social öppen planlösning och separat barn- respektive föräldraavdelning – där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch.

När du kliver in i huset möts du av en trevlig entréhall med möjlighet till förvaring. Ljuset från vardagsrummets uppglasade fönsterpartier ger en fin sikt till baksidan och binder samman inne och ute till en härlig helhet. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset: du kan ta dig direkt in till köket med matkassarna från entrén, eller kliva rakt in i vardagsrummet och ut mot baksidan.

Huset har också två privata delar, den ena med ett allrum och två eller tre sovrum – det här huset har två olika planlösningsalternativ att välja mellan. Den andra privata oasen innehåller master bedroom, klädkammare och toalett med dusch. Ytterligare smarta fördelar är till exempel det fina fönsterpartiet i köket som låter dig diska med utsikt, tvättstugan med groventré, samt att huset har gott om förvaring.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Industriell stil - Planlösning A

Även här får du njuta av en ytterst genomtänkt planlösning, inte minst för dig som verkligen uppskattar det sociala livet. I den här versionen får du tre sovrum och ett större vardagsrum.

Planlösning 2 av 4

Industriell stil - Planlösning B

Välkommen in i en härlig öppen planlösning och ett hem med många funktioner på mindre yta. Här får du nämligen hela fyra sovrum. Nöjer du dig med tre? Eller vill du kanske välja till en köksö eller ryggåstak? Kika då vidare.

Planlösning 3 av 4

Industriell stil - Tillval A

Naturligtvis kan du även göra samma tillval i planlösningen med tre sovrum och ett större vardagsrum. Titta så fint det kan bli!

Planlösning 4 av 4

Industriell stil - Tillval B

Som tillval har du möjlighet att utrusta ditt hus lite extra. Här ser vi planlösningen med fyra sovrum med tillval. Vad sägs till exempel om en härlig köksö eller ryggåstak?

Fler planlösningar

1 av 4

Industriell stil - Planlösning A

2 av 4

Industriell stil - Planlösning B

3 av 4

Industriell stil - Tillval A

4 av 4

Industriell stil - Tillval B

Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Välkomnande industriell karaktär

Huset i industriell stil har även det en avskalad arkitektur med nätta takfötter, småspröjsade fönster och modern stående funkispanel i en elegant grå nyans som efterliknar naturligt grånat trä. Den industriella stilen handlar om kontraster. De svarta småspröjsade fönstren, som ger huset dess karaktäristiska drag, liksom svart takbeklädnad och plåtdetaljer jobbar alla tillsammans för att skapa kontrast mot fasaden. Vid entrén har huset fått den industriella stilens speciella skärmtak med svart plåt som adderar till den lite ruffa känsla huset vill förmedla. Stilen knyter an till de äldre industribyggnaderna, men får samtidigt ett helt nutida uttryck.

Smart 125 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättningen och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Kanske föredrar du mer lantlig elegans – eller kanske ett modernt stilrent uttryck med fönster utan spröjs? Det väljer du.

Siktlinjen rakt fram i entrén skapar en fin koppling till trädgårdssidan.
Frida Andesson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

4 000

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

7 700

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Niclas Johansson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.