Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 142 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett enastående smart 1-planshus

Upptäck Smart 125: ett enplanshus med 3-4 sovrum som även passar fint på en något mindre tomt. Här bor du enastående bra, med social öppen planlösning och separat barn- respektive föräldraavdelning – där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch.

När du kliver in i huset möts du av en trevlig entréhall med möjlighet till förvaring. Ljuset från vardagsrummets uppglasade fönsterpartier ger en fin sikt till baksidan och binder samman inne och ute till en härlig helhet. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset: du kan ta dig direkt in till köket med matkassarna från entrén, eller kliva rakt in i vardagsrummet och ut mot baksidan.

Huset har också två privata delar, den ena med ett allrum och två eller tre sovrum – det här huset har två olika planlösningsalternativ att välja mellan. Den andra privata oasen innehåller master bedroom, klädkammare och toalett med dusch. Ytterligare smarta fördelar är till exempel det fina fönsterpartiet i köket som låter dig diska med utsikt, tvättstugan med groventré, samt att huset har gott om förvaring.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Modern stil - Planlösning A

Även här får du njuta av en ytterst genomtänkt planlösning, inte minst för dig som verkligen uppskattar det sociala livet. I den här versionen får du tre sovrum och ett större vardagsrum.

Planlösning 2 av 4

Modern stil - Planlösning B

Välkommen in i en härlig öppen planlösning och ett hem med många funktioner på mindre yta. Här får du nämligen hela fyra sovrum. Nöjer du dig med tre? Eller vill du kanske välja till en köksö eller ryggåstak? Kika då vidare.

Planlösning 3 av 4

Modern stil - Tillval A

Naturligtvis kan du även göra samma tillval i planlösningen med tre sovrum och ett större vardagsrum. Titta så fint det kan bli!

Planlösning 4 av 4

Modern stil - Tillval B

Som tillval har du möjlighet att utrusta ditt hus lite extra. Här ser vi planlösningen med fyra sovrum med tillval. Vad sägs till exempel om en härlig köksö eller ryggåstak?

Fler planlösningar

1 av 4

Modern stil - Planlösning A

2 av 4

Modern stil - Planlösning B

3 av 4

Modern stil - Tillval A

4 av 4

Modern stil - Tillval B

Avskalad och stilren trivsamhet

Smart 125 i sin moderna stil bjuder på en härligt enkel och avskalad arkitektur med nätta takfötter, ospröjsade fönster och stående funkispanel i en monokrom färgsättning. Den mörkt bruna kulören för tankarna till ett tjärat hus i modern tappning, med inspiration direkt från naturen. Stående panel skapar en fin resning åt huset, och den stiliga pergolan som ramar in och definierar entrén blir husets moderna signum. Den vertikala fönstersättningen på baksidan med sina generösa glaspartier bidrar också till ett resligt och inbjudande uttryck. På framsidan ger husets fönstersättning ett lite mer slutet intryck som signalerar att det här är er privata sfär.

Smart 125 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Väljer du istället utförandet med spröjsade fönster kan du både ge ditt nya hem en mer traditionell lantlig stil eller en råare industrikänsla. Din stil, ditt val.

Siktlinjen rakt fram i entrén skapar en fin koppling till trädgårdssidan.
Frida Andersson, Arkitekt

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Christian Mogren Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.