• Typ 1-planshus
  • Boarea 142 m2
  • Nockhöjd 6,2 m
  • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
  • Bygghöjd 3,7 m
  • Byggarea 196 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se planlösning

Ett 1-planshus med härlig rymd och smart planlösning.

Passar både barnfamiljen och de som vill ha gott om plats för gäster.

Det är dags att lära känna Sjöbris – ett större 1-planshus, som består av två vinklar. De hjälper till att bilda två olika zoner, där den ena blir mer privat med sovrum och badrum. I den andra, där ryggåstaket skapar underbar rymd, finns det gott om plats att umgås med familj och vänner. Med husets påkopplade garage kan det även placeras på lite mindre tomter, där ett garage annars hade varit svårt att få plats med.

Husets vinkelform är både vacker och praktisk. Den skapar en uteplats med skydd från vinden på baksidan – som är perfekt om man placerar huset i ett öppnare landskap.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

Från husets gemensamma ytor har du kontakt med utsidan, via generösa inglasade ytor som ger enkel tillgång till trädgården. Husets sovrum ligger på motsatt sida av huset, tillsammans med ett mindre allrum.

Sjöbris x Modern

Här har den klassiska husformen klätts med en kombination av slät puts och en midja av liggande panel. Den lite strama och moderna känslan förstärks av det plåtinklädda gavelkrönet. Ett hus som passar väl in i en stadsmiljö eller längs kustbandet.

Med det påkopplade garaget kan Sjöbris även placeras på lite mindre tomter.
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.