• Typ 1-planshus
  • Boarea 137 m2
  • Nockhöjd 4,69 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 4,69 m
  • Byggarea 167 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se planlösning

Ett flexibelt 1-plans hus med moderna uttryck

Ängsmark är ett hus där man har fått in ett stort antal funktioner på liten yta.

Ängsmark har en öppen och ljus planlösning med ett härligt flöda, samtidigt som köket är separerat från vardagsrummet. Och den flexibla planlösningen ger möjlighet till 3-4 sovrum. I sin moderna stil får huset ett kubiskt uttryck, med funkisinspiration. Den industriella har en enkel arkitektur, med höga glaspartier. Och den lantliga stilen för tankarna till en klassisk skånelänga.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

Du möts snabbt av vardagsrummets höga fönster som ger effektfulla ljusinsläpp. I ena änden av husets finns de tre sovrummen. I motsatt riktning från entrén finns ett luftigt kök och en matplats.

Ängsmark x Modern

Husets moderna stil presenteras med en för Myresjöhus ny design. Taket omsluter huskroppen och skapar små uteplatser under tak och ger en integrerad vinkel från vardagsrummet. Huset har en kubisk huskropp med dess inspiration i funktionalismen och presenterar sig i sin enkelhet mot gata med entréfasaden för att sedan öppnas upp och skapa en härligt uppglasad fasad på baksidan. Det stora fönstret vid matplatsen i köket ger innanförliggande rum rum ett härligt ljusinsläpp och bjuder på en vacker tavla från utsidan med dess omgivningar. Här finns även möjlighet att stänga naturen ute en solig dag med den smarta skjutluckan i fasad.

Huset har en öppen och ljus planlösning med ett härligt flöde
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.