Beställ katalog
  • Kundreportage

En alldeles speciell husleverans

Varje vecka levererar vi nya hem till orter runt om i Sverige, men just detta hus var lite extra speciellt. – Myresjöhus nummer 95.000. Ett Arholma till våra kunder Daniel och Malin i Stenungsund.

En dag fylld av förväntan

Sedan starten 1927 då vi byggde vårt allra första hus i Myresjö har vi skapat många fina unika hem. Att vi har hjälpt så många människor förverkliga sina husdrömmar är någonting vi blir varma i hjärtat av, och självklart vill vi fira vårt 95-tusende hus lite extra. Därför var vi på plats när husleveransen anlände till parets tomt i Nösnäs, Stenungsund. Och våra husbyggare Daniel och Malin var minst sagt förväntansfulla.

Youtube video preview


– Vi ska äntligen få se när väggarna reses på vårt nya hus, säger Daniel glatt.
Paret köpte tomten för ett år sedan. I ett idylliskt område där Malin vuxit upp.
– Huset vi har valt att bygga är ett Arholma, det är ett suterränghus som passar oss väldigt bra, säger Malin. Tanken är att nedervåningen ska vara barnens och övervåningen våran, fortsätter hon.

En plats att leva livet på

Arholma är ett suterränghus om 196 kvm i två plan som passar bra på en lutande tomt. Huset är ritat för den som gillar stora sovrum och sällskapsytor. Från vardagsrummet skapas en vacker utsikt genom de rejäla fönsterpartierna.
– Denna plats är perfekt för oss. Havsutsikten har ett stort mervärde för oss, vi har hittat en plats att både leva och umgås på, säger Daniel.

Varför valde ni Myresjöhus?

– Det fanns två anledningar till varför vi valde att bygga med Myresjöhus. En sak var att det är ett stort bolag med stor erfarenhet som blev en trygghet för oss. Och en annan sak var att husmodellerna tilltalade oss väldigt mycket, säger Daniel.
– Och sedan att vi hade möjligheten att göra ändringar, vilket vi har gjort en hel del på huset, fortsätter Malin. Vi har fått huset precis så som vi ville ha det.

 

Peter Isaksson Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.