Beställ katalog

Kopplat dubbelgarage G83-1R

Allt om denna sidobyggnad

Kopplat dubbelgarage G83-1R

Det här garaget byggs i direkt anslutning till huset. Det rymmer ett förråd på 12,6 m² som har separat entré. Precis som våra övriga dubbelgarage är garaget utrustat med en 5 m bred dubbelport. Praktiskt och bekvämt.

Är du intresserad av den här sidobyggnanden?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösning

Fördelar

Mer plats för det du gillar

Vi människor har en tendens att samla på oss saker. Vissa av dem använder vi ofta, andra mer sällan. Men oavsett vilket är det skönt att hitta dem snabbt – oavsett om det var två timmar eller tjugo år sen du behövde dem sist.

Precis som ditt hus

Våra sidobyggnader har stående lockpanel och sadeltak som standard. Men du kan såklart välja mellan en rad övriga panelvarianter och puts för att anpassa stilen till ditt hus.

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

På brevlådan inom några dagar.

Beställ vår katalog kostnadsfritt

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.