Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Tillval

Komplettera dina Elitfönster med det lilla extra

Plisségardiner, rullgardin eller persienner? Utforska det stora utbudet av tillbehör från vår fönsterleverantör Elitfönster och sätt din egen prägel på både in- och utsidan av huset.

Småländsk kvalitet när den är som bäst

Elitfönster har tillverkat fönster till Myresjöhus i snart 100 år. Alltid med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland. Deras kvalitativa 3-glasfönster i trä är aluminiumbeklädda, underhållsfria och trivs i alla väder. Skräddarsy fönsterpartiet med tillvalsutbudet fullt av handtag och beslag som fulländar helhetsintrycket av både husets exteriör och interiör.

Hur förgyller du dina fönster? 

Olika typer av gardiner fyller olika syften – och kan bli härliga inredningsdetaljer som ger hela rummet ett lyft. Inför vår- och sommarsäsongen är det dessutom extra viktigt med solskydd. Du som är eller blir OBOS-medlem har alltid tillgång till fina erbjudanden på rullgardiner, persienner och andra tillbehör för dina fönster när du vänder dig till Elitfönster. Inspireras av våra bästa tips när du väljer tillbehör till dina fönster så att det passar ihop med resten av huset och skyddar mot både sol och insyn.  

Funktion och kvalitet i första rum

  • En plisségardin är ett snyggt och praktiskt alternativ som ger ett behagligt ljus och kan med fördel ersätta vanliga gardiner. Passar för dig som vill ha sol- och insynsskydd i ett. Välj färg och mönster efter eget tycke och smak.

  • Rullgardin kommer i en rad olika modeller och kan monteras både i nischen och på väggen. Rullgardiner i kassett monteras på vägg, du bestämmer själv om reglagesidan ska sitta på höger eller vänster sida.

  • Persienner passar för dig som letar efter tunna och diskreta skydd. Det finns ett flertal alternativ – välj mellan invändigt monterade, mellanglaspersienner eller persienn Plus. Persiennerna blir ett klassiskt sol- och insynsskydd med perfekt passform för både altandörren såväl som till mindre fönster.

  • Har du ett rum med stora fönster eller skjutpartier? Då kan lamellgardinervara en passande lösning. Elitfönsters lamellgardiner finns i flera olika färger och löper smidigt i upphängningsskenan.

  • Glöm inte att spana in diskreta och lättmonterade myggnät. Myggnätet passar till utåtgående och inåtgående fönster samt till fönsterdörrar. Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande plastad glasfiber och löper lätt i sidoskenorna.
Roger Albinsson Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.