• Att bygga hus
  • Badrum
  • Kök
  • Trender

Här är tillvalen som husköparna älskar

På Myresjöhus erbjuder vi ett brett utbud av tillval till ditt hus. Vissa tillval slutar aldrig att vara viktiga men stil och utformning kan alltid förändras. Därför har vi pratat med Anders Stenborg, vår säljare i Göteborg, om tillvalen som husköparna älskar.

Exteriört helhetstänk

Precis som samhället är i ständig förändring är husbranschen och våra sortiment också det. Anders tycker sig se hur köparna skiftat fokus, från insidan till utsidan. Med Myresjöhus koncept Free your style menar han att kunderna får ett bredare erbjudande och kan anpassa sitt hus efter den stil man själv tycker om eller som passar i området där man har sin tomt. Free your style ger kunderna större möjligheter att skapa en röd tråd genom de exteriöra tillvalen.

– Husköparna lägger allt större vikt på utsidan och att få ihop helheten med panel eller puts och färgsättningen på fönstren, exempelvis de svarta fönsterna som är en viktig del av den industriella stilen. Men även taket, allt fler väljer våra Carisma takpannor eller plåttak. Uppe på taket har även solcellerna fått ett uppsving.

Trappan är husets nya mittpunkt

Bland det allra viktigaste för många kunder står ett lite annorlunda tillval än vad man kanske hade räknat med.

– Trappan! Den är viktig och kunderna vill ha en skräddarsydd trappa som matchar insidan av huset. Den ska matcha golvet, ha rätt känsla och räcket och handtaget ska ha rätt utformning. I många av våra nya 1,5-2-planshus har vi dessutom en mittplacerad trappa, det är det första du ser när du kommer in i huset så det är självklart att det är något husköparna lägger tid och pengar på.

8.jpgMorgondagg Hall.jpg

En frisk fläkt i köket

Köket är något som man oftast lägger lite extra krut på. Här ska man tillbringa mängder av timmar framför spisen och i gott sällskap vid matplatsen. Och liksom husets exteriör ser Anders att husköparna uppskattar möjligheterna att matcha ihop luckor, handtag och bänkskiva till en enhetlig stil. Som dessutom matchar förväntningarna från husets utsida.

– Något som blivit en stor del av köksplaneringen är fläkten. Utseende och placering av fläkten gör mycket i ett kök. Spishällar med inbyggd fläkt öppnar upp för en helt ny interiör och gör utformningen mer flexibel. Då kan kunder få ha en köksö men behöver inte ha en stor fläkt över om de inte vill det.

9.jpg

Matcha i badrummet

 I badrummet fortsätter kunderna att matcha sina tillval.

– Väljer man exempelvis en duschvägg med svarta spröjs matchar man det med svarta blandare och en kommod med svarta handtag. 

Anders nämner det industriella Nymåne, det lantliga Solstrimma och den moderna Morgondagg som några av de senaste husmodellerna som redan blivit favoriter hos husköparna. Free your style gör det möjligt att få till stilen på ett enklare sätt eftersom vi på Myresjöhus redan hjälp dig på traven med den röda tråden genom våra tillval. Och Anders glädjs åt kundernas vägnar.

– Här finns lite mer för alla.

Nymåne_Industriell_Standard_Bad2.0107.jpg16.jpg

Sätt stilen med tillval

Dina valmöjligheter

Oavsett om du vill ha utgångsstandard, tillval eller stilpaket har Myresjöhus en mängd valmöjligheter. Utforska våra olika exteriöra stilar: Industriell, Modern, Lantlig och Ocean Living.

Upptäck våra tillval

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.