Beställ katalog

Ta vara på ditt extrarum

När du bygger hus kanske du bygger med ett extra rum eller har ett rum som inte används för att familjen inte har börjat växa än eller så har äldsta barnet redan spridit ut sina vingar och lämnat boet. Det är dock inte alltid man vet vad man ska göra av det där extra rummet.

Gästrum

Ge gästrummet samma omtanke som övriga hemmet och skapa en ombonad atmosfär för dina gäster. Piffa till med kuddar och filtar, fina tavlor och mysig belysning. Det är trevligt att ha sovplats till sina övernattningsgäster men hur ofta har du det egentligen? Använd rummet effektivt, om du inte känner att du är i behov av en dubbelsäng fungerar en enkelsäng eller en bäddsoffa lika bra och kan dessutom göra plats för att rummet kan användas för att sitta och umgås i.

Arbetsrum

Gör extrarummet till ett hemmakontor. Om du behöver en plats på hemmaplan för arbete är det bäst att ha ett eget rum för det där du kan stänga dörren om dig och arbeta i lugn och ro. Läs våra tips för hur du skapar det optimala hemmakontoret.

Lekrum

För de mindre barnen kan det vara skönt att ha ett separat sovrum och lekrum. På så sätt kan sovrummet få förbli en plats där barnen varvar ner och lekrummet blir fullt av lek och stoj. Se till att satsa på bra förvaring för alla dockor, bilar, lego och andra leksaker. Känner du dig kreativ? Är rummet kanske mer än ett lekrum? Rummet kan bli ett vackert prinsesslott, en liten hinderbana, en egen pysselfabrik eller ett mysigt krypin. Låt fantasin flöda!

Hobbyrum

Låt familjens egna hobbys få ta plats i huset. Lyft rummet med inredning som inspirerar dig och din hobby. Ditt extrarum kan användas som ateljé för den som gillar att måla, ett musikrum med instrument eller ett mixerbord för den med musikdrömmar eller varför inte skapa ett litet gym för den som vill hålla igång på hemmaplan.

Mattias Förare Säljare, Myresjöhus

På brevlådan inom några dagar.

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.