Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,9 m
  • Byggarea 87 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 7 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett underbart smart suterränghus

Har du en sluttande tomt? Låt oss presentera Smart 147, ett suterränghus (eller sluttningshus) med gott om riktigt smarta lösningar. Huset är till exempel helt perfekt för tonårsfamiljen, eftersom ungdomarna kan få en egen våning att husera på – men säkerligen också för många andra.

Har du en sluttande tomt? Låt oss presentera Smart 147, ett suterränghus (eller sluttningshus) med gott om riktigt smarta lösningar. Till exempel helt perfekt för tonårsfamiljen, eftersom ungdomarna kan få en egen våning att husera på – men säkerligen också för många andra.

I Smart 147 gör du entré på sluttningsplanet och möts av en rymlig, trevlig hall. Sedan kommer du in i det ljusa allrummet med eget pentry – ett rum fyllt av möjligheter. Blir det pysselrum för barnen, gamingstation eller kanske ditt hemmakontor? På detta plan finns även tre sovrum, badrum, tvättstuga och en praktisk klädkammare under trappan.

När du sedan tar trappan upp väntar något alldeles extra. Här öppnar huset upp sig i all sin glans, du möts av ljus från flera håll. Som tillval kan du också bättra på de redan sociala ytorna med en alldeles spektakulär balkong. En annan fin ingrediens är hur kökets placering bidrar till att skapa rum i rummet och att matplatsen är placerad ut mot trädgården. Lite avskilt från den sociala ytan hittar vi sedan ytterligare två sovrum, det största med egen walk-in-closet, och en toalett med dusch. En privat sfär, bara så där.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Modern stil - Entréplan

Tre sovrum och praktiska finheter som badrum, tvättstuga och klädkammare – och allrummet med eget pentry, en smart fördel som öppnar för många möjligheter. Från tonårshäng till egen verksamhet – eller vad du nu önskar.

Planlösning 2 av 3

Modern stil - Övervåning

Redan i sitt grundutförande bjuder Smart 147 på wow-känsla på det sociala planet, tack vare fint ljusinsläpp. Men här finns också ytterligare två sovrum, lite avskilt från händelsernas centrum.

Planlösning 3 av 3

Modern stil - Tillval övervåning

Genom olika tillval kan du verkligen ge ditt Smart 147 det lilla extra. Vad sägs till exempel om en oerhört generös balkong, ryggåstak i den öppna planlösningen för kök, matplats och vardagsrum – eller kanske en härlig braskamin?

Fler planlösningar

1 av 3

Modern stil - Entréplan

2 av 3

Modern stil - Övervåning

3 av 3

Modern stil - Tillval övervåning

Modernt som matchar sin miljö

Smart 147 i modern stil presenteras i en monokrom svart färgsättning på fönster, fasad, tak och plåtdetaljer. Den mörka färgsättningen ger inte bara ett stilrent uttryck, den skapar också ett hus som inte konkurrerar med omgivningarna. Husets nätta takfötter, ospröjsade fönster och stående funkispanel skapar en avskalad och modern arkitektonisk känsla. På entrésidan ser vi ett horisontellt fönsterspråk med asymmetrisk fönstersättning. Den stående funkispanelen bryter av med sitt vertikala uttryck. Entrédörren ramas in med husseriens typiska pergola och skapar en tredimensionell känsla med fin skuggeffekt på fasaden.

Smart 147 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Väljer du istället utförandet med spröjsade fönster kan du både ge ditt nya hem en mer traditionell lantlig stil eller en tuffare industrikänsla. Din stil, ditt val.

Utblicken när du kommer upp för trappan, med ljus från tre väderstreck, är verkligen något extra.
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

4 700

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­förbrukning*

(inklusive hushållsel)

9 100

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Anders Stenborg Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.