Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,9 m
  • Byggarea 87 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 7 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett underbart smart suterränghus

Har du en sluttande tomt? Låt oss presentera Smart 147, ett suterränghus (eller sluttningshus) med gott om riktigt smarta lösningar. Huset är till exempel helt perfekt för tonårsfamiljen, eftersom ungdomarna kan få en egen våning att husera på – men säkerligen också för många andra.

Har du en sluttande tomt? Låt oss presentera Smart 147, ett suterränghus (eller sluttningshus) med gott om riktigt smarta lösningar. Till exempel helt perfekt för tonårsfamiljen, eftersom ungdomarna kan få en egen våning att husera på – men säkerligen också för många andra.

I Smart 147 gör du entré på sluttningsplanet och möts av en rymlig, trevlig hall. Sedan kommer du in i det ljusa allrummet med eget pentry – ett rum fyllt av möjligheter. Blir det pysselrum för barnen, gamingstation eller kanske ditt hemmakontor? På detta plan finns även tre sovrum, badrum, tvättstuga och en praktisk klädkammare under trappan.

När du sedan tar trappan upp väntar något alldeles extra. Här öppnar huset upp sig i all sin glans, du möts av ljus från flera håll. Som tillval kan du också bättra på de redan sociala ytorna med en alldeles spektakulär balkong. En annan fin ingrediens är hur kökets placering bidrar till att skapa rum i rummet och att matplatsen är placerad ut mot trädgården. Lite avskilt från den sociala ytan hittar vi sedan ytterligare två sovrum, det största med egen walk-in-closet, och en toalett med dusch. En privat sfär, bara så där.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Lantlig stil - Entréplan

Tre sovrum och praktiska finheter som badrum, tvättstuga och klädkammare – och allrummet med eget pentry, en smart fördel som öppnar för många möjligheter. Från tonårshäng till egen verksamhet – eller vad du nu önskar.

Planlösning 2 av 3

Lantlig stil - Övervåning

Redan i sitt grundutförande bjuder Smart 147 på wow-känsla på det sociala planet, tack vare fint ljusinsläpp. Men här finns också ytterligare två sovrum, lite avskilt från händelsernas centrum.

Planlösning 3 av 3

Lantlig stil - Tillval övervåning

Genom olika tillval kan du verkligen ge ditt Smart 147 det lilla extra. Vad sägs till exempel om en oerhört generös balkong, ryggåstak i den öppna planlösningen för kök, matplats och vardagsrum – eller kanske en härlig braskamin?

Fler planlösningar

1 av 3

Lantlig stil - Entréplan

2 av 3

Lantlig stil - Övervåning

3 av 3

Lantlig stil - Tillval övervåning

Tidlös lantlig charm

I lantlig stil bjuder Smart 147 på en symmetrisk fönstersättning mot framsidan med ett vertikalt fönsterspråk. Panelen på huset är liggande och sadeltaket avslutas med den nätta skånetakfoten. Huset är färgsatt i en mjuk lingrön kulör som bryts av med fönsterfoder och knutar i brutet vitt. Takbeklädnaden består av ett tegelrött tak och de spröjsade fönstren, liksom entrédörren har fått en vacker ockragul nyans. Över entrén ser vi även det typiska entrétaket för husserien i lantlig stil. Taket ger en tydlig inramning till entrén och adderar ytterligare känsla för stilen.

Smart 147 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Kanske föredrar du en industriell känsla med attityd, eller ett modernt stilrent uttryck. Valet är ditt.

Utblicken när du kommer upp för trappan, med ljus från tre väderstreck, är verkligen något extra.
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

4 600

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­förbrukning*

(inklusive hushållsel)

9 000

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Per Andersson Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.