• Typ 2-planshus
  • Boarea 154 m2
  • Nockhöjd 8,5 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 5,9 m
  • Byggarea 93 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se alla planlösningar

Ett rymligt 2-planshus med gavelställd entré

Lär känna ett hus som hjälper dig ta vara på ljuset – tack vare stora ljusinsläpp och en öppen planlösning.

Silvergran är ett gavelställt hus som med fördel placeras på smala tomter. Från entrén möter du ljuset från generöst uppglasade partier i motsatt gavel. Du möter ett kök med en generös köksö, där du både kan laga mat och umgås. Entréplanet har en öppen planlösning, med en naturlig uppdelning vid allrummet som ligger i vinkel. På övervåningen hittar du fyra sovrum, ett allrum och ett badrum.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

Redan från den gavelställda entrén ser du den generösa, småspröjsade inglasningen i motsatt gavel. Den öppna, luftiga planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum gör det enkelt att umgås och få överblick.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Industriell stil

En trappa upp möts du av ett allrum, där svarta industrifönster släpper in ljuset längs långsidan. Förutom sovrummen finns även plats för ett hemmakontor.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Silvergran x Industriell

I sin industriella stil har Silvergran svarta, småspröjsade fönster. Huset är utformat med stående funkispanel, målad i en grå kulör – som påminner om naturligt grånat trä. Stilen knyter an till de äldre industribyggnaderna, med tolkat på ett nutida sätt.

Husets stående funkispanel är målad i en grå kulör som påminner om naturligt grånat trä.
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.