• Att bygga hus
  • Hemmafix

En tryggare vardag med ett säkert hemlarm

Hur skyddar du ditt hem på bästa sätt? Antal inbrott i bostäder har minskat de senaste åren och flera studier visar att det finns faktorer som menar att det är tack vare installerade hemlarm. Ta del av våra tips när du ska välja hemlarm till ditt hus.

Säkra det viktigaste du har

När du bygger hus med Myresjöhus räknar vi givetvis in trygghetsaspekten i planeringen av din entré. Statistik visar att en inbrottstjuv hellre väljer en insynsskyddad entré före en öppen och ljus. Förstärk belysningen runtom huset med rörelsestyrda lampor. Komplettera inomhusbelysningen med timerstyrda lampor för tillfällen då ingen är hemma. Att utveckla en grannsamverksam är också ett bra sätt att öka tryggheten i området. Här kan du läsa om hur vi planerar belysningen runt om ditt hus.

Ett hemlarm med flera funktioner

Ett larm ska skydda ditt hem ur flera aspekter. Det kan upptäcka framtida problem så som rök- eller fuktskador i tid. Det kan också fungera förebyggande oavsett om du är hemma eller inte, det finns nämligen studier som menar att en tjuv väljer bort hus med hemlarm över dem utan. Med larmdekaler runtom dörrar och fönster kan du avskräcka potentiella förövare.

Välj rätt larmoperatör

När du väljer larmoperatör bör du kontrollera att företaget är medlem i någon branschorganisation och använder godkända och certifierade kvalitetsprodukter. Myresjöhus samarbetar med larmoperatören Verisure och du som är eller blir OBOS-medlem kan ta del av ett förmånligt erbjudande på deras hemlarm, installation och dygnet runt-support. Upptäck fler förmåner från OBOS här!

Källor:
www.svenskalarm.se
www.sakerhetsbranschen.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.