Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 162 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett lika vackert som funktionellt 1,5-planshus

Solstrimma gör skäl för sitt namn genom att verkligen släppa in ljuset i huset. Möt ett lika vackert som funktionellt utformat 1,5-planshus, med gott om plats för livet. Fyra sovrum, rum för hemmakontor och utsökta sällskapsytor är bara några av höjdpunkterna.

I Solstrimma förenas två olika huskroppar i en. Den ena delen av huset är skapat som ett 1-planshus och har en öppen planlösning med härlig takhöjd där kök och vardagsrum samspelar i fullkomlig harmoni. Generösa inglasningar låter ljuset flöda, det märks redan i entrén där siktlinjen från entrédörren mot altandörren på baksidan också knyter samman husets framsida med den mer privata trädgårdsdelen.

Solstrimmas andra del är konstruerad som ett 1,5-planshus och rymmer husets privata oaser. På entréplan hittar vi tre sovrum, varav ett med egen klädkammare, toalett med dusch och ett genomgångsrum som passar utmärkt för en arbetsplats. Självklart finns här också en praktisk tvättstuga. En trappa upp väntar sedan ett master bedroom i särklass, där snedtak och takfönster bjuder på ljuvlig loftkänsla. Här uppe finns också ett mindre allrum, husets stora badrum och en generös klädkammare.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Lantlig med puts

Halva planet är ritat som ett 1-planshus med vardagsrum, kök och matplats i en öppen planlösning – och vackra ljusinsläpp från spröjsade fönster. Den andra halvan rymmer tre sovrum och ett praktiskt arbetsrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Lantlig med puts

En trappa upp finns husets stora sovrum, en generös klädkammare och ett allrum. Kombinationen av snedtaket och husets takfönster skapar en trivsam och loftliknande känsla på övervåningen.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Lantlig med puts

2 av 2

Övervåning - Lantlig med puts

Per Scherdin Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Solstrimma x Lantlig med puts

Solstrimma i lantlig stil med puts är den lantliga charmen personifierad. Här återskapas en rustik, lantlig stil – som gör traditionen rättvisa. Med putsad fasad, spröjsade fönster, nätt takfot och en symmetriskt fönstersättning. De halvmåneformade takfönstren i entréfasaden knyter an till gavelfasadens fönsterspråk och ger huset sin karaktär, medan den havregula entrédörren förstärker samspelet med naturen. Ett hus som gjort för landsbygden.

Flödet runt köksön och den öppna spisen skapar ett vackert samspel
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

7 600

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

13 800

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Roger Albinsson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.