Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,4 m
  • Byggarea 162 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett lika vackert som funktionellt 1,5-planshus

Solstrimma gör skäl för sitt namn genom att verkligen släppa in ljuset i huset. Möt ett lika vackert som funktionellt utformat 1,5-planshus, med gott om plats för livet. Fyra sovrum, rum för hemmakontor och utsökta sällskapsytor är bara några av höjdpunkterna.

I Solstrimma förenas två olika huskroppar i en. Den ena delen av huset är skapat som ett 1-planshus och har en öppen planlösning med härlig takhöjd där kök och vardagsrum samspelar i fullkomlig harmoni. Generösa inglasningar låter ljuset flöda, det märks redan i entrén där siktlinjen från entrédörren mot altandörren på baksidan också knyter samman husets framsida med den mer privata trädgårdsdelen.

Solstrimmas andra del är konstruerad som ett 1,5-planshus och rymmer husets privata oaser. På entréplan hittar vi tre sovrum, varav ett med egen klädkammare, toalett med dusch och ett genomgångsrum som passar utmärkt för en arbetsplats. Självklart finns här också en praktisk tvättstuga. En trappa upp väntar sedan ett master bedroom i särklass, där snedtak och takfönster bjuder på ljuvlig loftkänsla. Här uppe finns också ett mindre allrum, husets stora badrum och en generös klädkammare.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

Huset är indelat i två zoner där den ena rymmer kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Här flödar ljuset in från generösa industrifönster. På andra sidan finns tre sovrum och en praktisk arbetsyta.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Industriell stil

På övervåningen släpper takfönster in ett trivsamt ljus över rummen. Här finns ett allrum, husets stora sovrum och en klädkammare. Och från sovrummets småspröjsade fönster kan du njuta av utsikten från gaveln.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Helen Hedlund Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Solstrimma x Industriell

Solstrimma i industriell stil bjuder på iögonfallande kontraster. Huset knyter an till de äldre industribyggnaderna, med de småspröjsade fönstren i svart. Här ser vi ett enkelt, rektangulärt formspråk och ett stiligt svart plåttak. I sin industriella stil har Solstrimma även fått fönsterluckor med svartmålade, liggande ribbor och synliga infästningar till skenorna.

Flödet runt köksön och den öppna spisen skapar ett vackert samspel
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Roger Albinsson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.