• Typ 2-planshus
  • Boarea 198 m2
  • Nockhöjd 8,1 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 5,8 m
  • Byggarea 147 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se alla planlösningar

Ett ljust & rymligt 2-planshus från Myresjöhus med fyra sovrum.

Utforska det stilrena 2-planshuset Morgondagg – med öppna ytor och ett kubiskt, nutida utseende.

Från första steget in i Morgondagg välkomnas du av vackra ljusinsläpp och rymd. Detta tack vare den öppna vyn mot det generösa glaspartiet i vardagsrummet och rymden från öppningen i bjälklaget mot övervåningen. På så vis knyts dessa ytor naturligt samman. Kök och vardagsrum ligger avskilt från varandra, men knyts ihop via de generöst glasade ytorna i respektive rum – med siktlinjer sinsemellan för ett vackert samspel. På plan 2 finns den mer privata delen med allrum, badrum och husets fyra sovrum.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

Från entrén möts du av ljuset från vardagsrummets svarta industrifönster. Och entréplanet knyts ihop med övervåningen via öppningen i bjälklaget. Köket ligger i anslutning till entrén, följt av ett arbetsrum.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Här möts du av ett allrum, omgett av husets sovrum och badrum. Stora industrifönster vetter mot husets fram- och baksida. Via badrummet och ett av sovrummen har du även utsikt över övervåningens båda kortsidor.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Visningar

Visningshus

Morgondagg

söndag 16 apr

15:00-16:30

Järngatan 20, Taberg

Läs mer

Morgondagg x Industriell

ETT MÖTE MELLAN HÅRT OCH MJUKT

Den här stilen är utformad med stående funkispanel och svarta småspröjsade fönster. Kombinationen av de svarta industrifönstren och takpannorna i samma färg kontrasterar mot panelen. Detta sätter stilen för hela huset.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljus och rymd
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.