Beställ katalog

Moderna hus – hem med stilren elegans

Stilren känsla, rena linjer, stora glaspartier, låga taklutningar och en färgsättning med kontraster – eller en helt monokrom sådan. Det är bara några av de arkitektoniska godbitar som Myresjöhus moderna husmodeller innehåller.

Moderna husmodeller, för ett modernt liv

Våra moderna hus är fullständigt nutida, och samtidigt tidlösa. Ritade för att uppfylla dagens husdrömmar – och morgondagens. Bland våra moderna husmodeller hittar du moderna funkishus, som Morgondagg. Men också ladhus, som Gryning, inspirerade av äldre tiders lador. Ladhus är en väldigt skandinavisk form av minimalism som pryder sin plats i de flesta omgivningar. Alla våra moderna hus är stilrena hem med karaktär: ritade för att skapa gott om ljusinsläpp och rymd.

Inspiration: moderna hus

Ett hus i modern stil trivs naturligtvis fint ihop med vår älskade skandinaviska stil, liksom med den populära japandi-trenden som kombinerar det skandinaviska med asiatiska influenser. Välj naturliga material som trä, sten och fårskinn, rena linjer och utvalda objekt som drar blicken till sig. Att slösa med textil är aldrig fel, välj enfärgade tyger för mer hotellkänsla i tillvaron. När det gäller kulör- och tapetval ger hus i modern stil dig stora variationsmöjligheter, men kom ihåg att behålla den röda tråden i din inredning.

Gör ditt moderna hus till ditt eget

Men moderna hus lämnar också stort utrymme för din egen personliga stil och smak. Ett tips för att undvika känslan av för mycket inredningsmagasin är att blanda in lite arvegods eller loppisfynd i din inredning. Att blanda in något gammalt av valfri årgång i allt det nya tillför välkommen värme till ditt moderna hus.

Detta ingår när du bygger något av Myresjöhus moderna hus

När du väljer en av våra moderna husmodeller får du ett välbyggt och bekvämt hem, med en hög standard redan från början. Naturligtvis har du alla möjligheter att göra ditt hus till ditt eget genom olika tillval. Men det behövs inte för att göra huset komplett. I ett Myresjöhus kan du känna dig trygg med att varje detalj i ditt nya hem håller måttet, redan från start.

Exteriör i modern stil

Nutida funkis

Här hittar du husmodeller som ofta har platta tak och vertikal fasadpanel i färger som svart, murrigt grönt eller mörkbrunt. Stilen bjuder även på stora, asymmetriskt placerade fönsterpartier. Det här är hus ritade för att skapa ordentligt med ljusinsläpp och rymd.

Interiör i modern stil

Ett hem som varar länge

Avskalade, mörka köksluckor och en ljus bänkskiva i kalksten. Här hittar du materialval som får åldras med värdighet. Moderna detaljer som fångar den nutida funkiskänslan som till exempel den runda badrumsspegel med effektfull ljuskant.

"Det enkla och avskalade från utsidan syns även på husets insida, med renaliner och dramatiska färger"

Vanliga frågor och svar om moderna hus

Myresjöhus moderna husmodeller kännetecknas av en stilren känsla. Vissa är moderna funkishus, medan våra populära ladhus hämtar sin inspiration från äldre tiders lador. Raka linjer, stora glaspartier och kontraster i färgsättningen – eller en helt monokrom sådan – det är bara några exempel på arkitektoniska detaljer som kännetecknar våra moderna hus.

Det beror naturligtvis på vilket av våra moderna hus du föredrar, men också på var du vill bygga någonstans. Ta kontakt med en av våra säljare i ditt område, så hjälper de dig att räkna fram kostnaden just för dig.

Bland våra moderna hus hittar du både 1-planshus och 2-planshus i olika storlekar, liksom sluttningshus. När det gäller gestaltning erbjuder våra moderna husmodeller både nutida funkishus och ladhus, och sedan skiljer sig naturligtvis planlösningens utformning, till exempel i antal sovrum och hur husets sociala ytor är disponerade.

Absolut! När du väljer en av våra moderna husmodeller har du alla möjligheter att göra ditt hem till ditt eget, med allt från olika tillval till att justera planlösningen så att den passar er perfekt. Prata med din säljare, så får du veta mer om alla möjligheter.

Christian Mogren Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.