• Typ 1-planshus
  • Boarea 160 m2
  • Nockhöjd 4,1 m
  • Arkitekt Ingalill Lägersten
  • Bygghöjd 3 m
  • Byggarea 196 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se planlösning

Ett rymligt och öppet 1-planshus från Myresjöhus.

Mittpunkten i huset är det kombinerade köket och vardagsrummet, med gott om utrymme för att umgås.

Master bedroom ligger avskilt med egen klädkammare och bad. I andra änden av huset finns barnens avdelning med allrum och tre sovrum. Havsbris är ritat med vinklar som både ger mindre insyn och ett naturligt vindskydd i trädgården. Det här är ett lättplacerat hus som enkelt kan anpassas efter väderstrecken – och även får plats på en mindre tomt.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

Innanför dörren möts du av ljuset från stora, öppna fönster i det kombinerade köket och vardagsrummet – som är husets mittpunkt. På varsin ände av huset finns sovrummen fördelade, även de med generösa ljusinsläpp.

Havsbris x Modern

Havbris i modern stil är ett hus där det avskalade, raka och kubiska skapar vackra vinklar. Fasadens gråa färg tillsammans med blandad färgsättning på fönsterna ger en nutida funkiskänsla. Intrycket mjukas upp av träbruna detaljer som pergola och fönsterluckor.

Ett hus som präglas av en öppen, luftig känsla
Ingalill Lägersten, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.